Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Internet με την 'υπογραφή' της Mikenopa για τα Sunshine Vacation Clubs

Τατιάνα Ρόκου - 09 Φεβρουάριος 2016, 13:02

Με το 'άνοιγμα' της νέας σεζόν, οι επισκέπτες των ξενοδοχείων πέντε αστέρων Sunshine Rhodes, Sunshine Corfu Hotel & Spa, Club Calimera, Sunshine Kreta και Sunshine Crete Village, θα απολαμβάνουν πρόσβαση στο διαδίκτυο χάρη στην υπηρεσία [email protected] Internet Access.


Η αλυσίδα ξενοδοχείων Sunshine Vacation Clubs, με μονάδες στη Ρόδο, την Κρήτη και την Κέρκυρα, συνεργάζεται με τη Mikenopa Hellas. Με το “άνοιγμα” της νέας σεζόν, οι επισκέπτες των ξενοδοχείων πέντε αστέρων Sunshine Rhodes, Sunshine Corfu Hotel & Spa, Club Calimera, Sunshine Kreta και Sunshine Crete Village, θα απολαμβάνουν πρόσβαση στο διαδίκτυο χάρη στην υπηρεσία [email protected] Internet Access.

Ο κ. Κώστας Λαγουδάκης, εκ μέρους των ξενοδοχείων Sunshine Vacation Clubs, τόνισε τα εξής: “Αναζητώντας τους ειδικούς που θα μπορούσαν να σχεδιάσουν ένα σύστημα Ιnternet, -που θα εξασφάλιζε στους πελάτες μας ταχύτατη πρόσβαση στο διαδίκτυο,- απευθυνθήκαμε στη Mikenopa Hellas. Απομένει να το διαπιστώσουν σύντομα και όλοι όσοι θα επιλέξουν κάποιο από τα ξενοδοχεία μας”.

Ο κ. Γιάννης Βαλαγιάννης, διευθυντής της Mikenopa Hellas, ανέφερε σχετικά: “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μέσα από τη συνεργασία μας με τα ξενοδοχεία Sunshine Vacation Clubs θα προσφέρουμε σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους, τη δυνατότητα να απολαύσουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαδικτύου της Mikenopa. Υπηρεσίες, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για ολοκληρωμένη πρόσβαση στο Internet”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top