Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Ο Δήμος Παξών προσεγγίζει νέες τουριστικές αγορές στη Grekland Panorama

Θοδωρής Κουμέλης - 09 Φεβρουάριος 2016, 14:22

Ο Δήμος Παξών συμμετέχει με δικό του εκθεσιακό περίπτερο, υπό την αιγίδα του οποίου συμμετέχουν ως συνεκθέτες τουριστικά πρακτορεία και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του νησιού.


Στην τουριστική έκθεση Grekland Panorama (12-15 Φεβρουαρίου), στη Στοκχόλμη της Σουηδίας θα συμμετάσχει ο Δήμος Παξών, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει νέες  τουριστικές αγορές, μετά από πρόταση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου που “αγκαλιάστηκε” από την πλειοψηφία του Δ.Σ του δήμου.Ο Δήμος Παξών συμμετέχει με δικό του εκθεσιακό περίπτερο, υπό την αιγίδα του οποίου συμμετέχουν ως συνεκθέτες τουριστικά πρακτορεία και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του νησιού σε μια κοινή προσπάθεια να προωθηθεί το αρχιπέλαγος των Παξών στις βόρειες χώρες (Σουηδία, Νορβηγία, Δανία κ.ά.) στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση για την Ελλάδα στις Σκανδιναβικές χώρες.

Την επιμέλεια του περιπτέρου έχει αναλάβει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Λύχνος, ενώ το διήμερο που η έκθεση είναι  ανοικτή για το κοινό θα διεξαχθεί ο γνωστός πλέον διαγωνισμός “Το φιλί των Παξών, στην αγκαλιά του Ιονίου”, σε μια προσπάθεια να προκληθεί το ενδιαφέρων των  ΜΜΕ και να αναδειχθεί το νησί -και γενικότερα το Ιόνιο . Ήδη έχουν γίνει επικοινωνιακά βήματα για την προώθησή του, μέσω της διοργανώτριας εταιρείας.

Ο Δήμος Παξών έχει θέση ως έναν από τους πρωταρχικούς του στόχους, τη διαρκή προβολή των φυσικών πόρων, της γαστρονομίας, της ιστορίας και των επιχειρήσεων του νησιού και βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με όλους τους φορείς, αλλά και τους τοπικούς  επιχειρηματίες.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top