Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριο στελέχωσης και διαχείρισης απόδοσης από το SETE Training
Σεμινάρια

Σεμινάριο στελέχωσης και διαχείρισης απόδοσης από το SETE Training

Το ολοκληρωμένο σεμινάριο έχει διάρκεια τεσσάρων ημερών και απευθύνεται σε στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές τουριστικών επιχειρήσεων και προϊσταμένων, που εμπλέκονται ενεργά στην στελέχωση των επιχειρήσεων και την διαδικασία αξιολόγησης συνεργατών.

Στην υλοποίηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου “Στελέχωση και Διαχείριση Απόδοσης” προχωρά το SETE Training, στην Αθήνα στις 22 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεων Επιχειρήσεων.

Το ολοκληρωμένο σεμινάριο έχει διάρκεια τεσσάρων ημερών και απευθύνεται σε στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές τουριστικών επιχειρήσεων και προϊσταμένων, που εμπλέκονται ενεργά στην στελέχωση των επιχειρήσεων και την διαδικασία αξιολόγησης συνεργατών.

Με το πέρας του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Βελτιώσουν την γενικότερη διαδικασία πρόσληψης εργαζομένων που ακολουθούν στις επιχειρήσεις τους
  • Προσελκύσουν ταλέντα μέσα από πρωτοποριακές τακτικές  προσέλκυσης και επιλογής νέων στελεχών
  • Να υλοποιήσουν  οι ίδιοι πρακτική άσκηση σε τεχνικές συνεντεύξεων, ώστε να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ως υπεύθυνοι συνεντεύξεων – συμπεριλαμβάνοντας και το άνοιγμα και κλείσιμο της συνάντησης συνεργασίας για την συνέντευξη
  • Κατανοήσουν πώς να ρωτούν τις κατάλληλες ερωτήσεις ώστε να συγκεντρώνουν τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται
  • Αποφεύγουν τις ‘παγίδες’ μίας συνέντευξης—Πολιτική Εργοδοσίας Ίσων Ευκαιριών (ΕΙΕ) 
  • Ερμηνεύσουν την επιρροή των προκλήσεων από την  διαδικασία εύρεσης νέων στελεχών στην  διαδικασία πρόσληψης
  • Προσδιορίσουν κατηγορίες για ‘Διερεύνηση’ και ‘Παράκαμψη’  ‘κατά την διαδικασία μίας συνέντευξης για να βρουν το ‘Τέλειο Πακέτο’
  • Προσδιορίσουν τα στοιχεία εκείνα που συντελούν στο να καταλήξουν σε μία στοιχειοθετημένη απόφαση.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους Performance Management Process, ποιος από αυτούς ταιριάζει στις επιχειρήσεις τους, πως θα το επικοινωνήσουν και ποιος είναι ο ρόλος της ομάδας διοίκησης σε όλη αυτήν τη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ως πακέτο (Στελέχωση και Διαχείριση της Απόδοσης) ή να επιλέξουν τη θεματολογία που επιθυμούν (Από το Α έως το Ω της στελέχωσης / Συστήματα διαχείρισης Απόδοσης & Πειθαρχική Διαδικασία).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024