Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Yachting

Αναβάθμιση των on-line διαδραστικών χαρτών του ALL4YACHTING.com

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Φεβρουάριος 2016, 09:23

Η πρόσβαση στους on-line διαδραστικούς ναυτικούς χάρτες, αλλά και στις υπόλοιπες υπηρεσίες του ALL4YACHTING.com είναι δωρεάν.


Τη σημαντική αναβάθμιση των on-line διαδραστικών χαρτών του, ανακοίνωσε η διοίκηση του γνωστού διαδικτυακού κόμβου ALL4YACHTING.com. Οι νέοι χάρτες είναι πλέον παγκόσμιοι, προσφέρονται σε πολύ μεγαλύτερη ανάλυση, παρέχουν δυνατότητα υπολογισμού αποστάσεων πολλαπλών σημείων, ενημερώνονται συνεχώς και αποτελούν ένα άριστο ναυτιλιακό βοήθημα το οποίο πλησιάζει κατά πολύ το GPS.

Η πρόσβαση στους on-line διαδραστικούς ναυτικούς χάρτες, αλλά και στις υπόλοιπες υπηρεσίες του ALL4YACHTING.com είναι δωρεάν κάτι που τους καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλείς τόσο στους επαγγελματίες, όσο και στους λάτρεις της θάλασσας γενικότερα.

Επιπλέον, εκτός της γνωστής και ιδιαίτερα διαδεδομένης υπηρεσίας υπολογισμού αποστάσεων πολλαπλών σημείων (Multiple Way Points), επί απλού διαδραστικού χάρτου, πλέον παρέχεται η δυνατότητα υπολογισμού αποστάσεων πολλαπλών σημείων επί ναυτικού διαδραστικού χάρτου.

Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές όπως υπολογιστής, ταμπλέτες, κινητά τηλέφωνα κ.λπ. Έτσι, η λίστα των ιδιαίτερα πρωτοποριακών δωρεάν on-line υπηρεσιών του ALL4YACHTING.com διαμορφώνεται ως εξής:
1. On Line χάραξη πορείας σε ναυτικό χάρτη, με βάση τον τύπο του σκάφους και τις καιρικές συνθήκες
2. On-line διαδραστικοί ναυτικοί χάρτες μεγάλης ανάλυσης για όλον τον κόσμο
3. On-line μετρητές αποστάσεων πολλαπλών σημείων, επί απλού και επί ναυτικού χάρτου.
4. Ναυτικός & τουριστικός οδηγός
5. Κατάλογος επιχειρήσεων και επαγγελματιών
6. Αγγελίες εργασίας και θέσεις απασχόλησης σε σκάφη αναψυχής
7. Πλήρης κατάλογος ενοικιαζόμενων σκάφων αναψυχής όλων των τύπων (Mega Yachts, Motor Yachts, Sailing Yachts κλπ), με δυνατότητα on-line κράτησης για ιστιοπλοϊκά σκάφη
8. Κατάλογος σκαφών προς πώληση, όλων των τύπων και μεγεθών
9. On-line κράτηση δωματίων ξενοδοχείων & ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων
10. Newsletter με τα νέα του κλάδου

Σημειώνεται ότι το ALL4YACHTING.com διαθέτει περισσότερους από 1.000.000 επισκέπτες ετησίως και πάνω από 25.000 ενεργούς συνδρομητές. Η επιτυχία του οφείλεται στην παροχή σειράς ολοκληρωμένων On Line υπηρεσιών, οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες που σχετίζονται με τον θαλάσσιο τουρισμό με σκάφος αναψυχής (Yachting).

Το ALL4YACHTING.com παρέχει επίσης τη μοναδική διεθνώς υπηρεσία on-line “ΧΑΡΑΞΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ” σε ναυτικό χάρτη με βάση τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και τον τύπο του σκάφους -μια πρωτοποριακή υπηρεσία η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη του κόμβου να αναζητήσει την ασφαλέστερη πορεία που πρέπει να ακολουθήσει ένα σκάφος αναψυχής με βάση τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top