Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟργανωμένη συμμετοχή του Δήμου Μυκόνου στην έκθεση BIT 2016
Εκθέσεις

Οργανωμένη συμμετοχή του Δήμου Μυκόνου στην έκθεση BIT 2016

Επαφές πραγματοποιήθηκαν και με άλλες αγορές πλην Ιταλίας, όπως η συνεργασία για οργάνωση ταξιδιού γνωριμίας με 10-15 ταξιδιωτικούς πράκτορες από τον Καναδά που εξειδικεύονται σε luxury tourism, καθώς και η πιθανότητα inspection trip με T.O. της Ινδίας.

Δεκάδες προγραμματισμένες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν για λογαριασμό του Δήμου Μυκόνου στο πλαίσιο της εκθεσιακής συμμετοχής στη διεθνή τουριστική έκθεση ΒΙΤ στο Μιλάνο, η οποία έληξε στις 13 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, η MTC Group, η εταιρεία συμβούλων του Δήμου Μυκόνου, με τριμελή ομάδα και τον γενικό διευθυντή, κ. Μάκη Μπίτζιο είχε συναντήσεις με δημοσιογράφους, travel bloggers και προέδρους ενώσεων bloggers από την Ιταλία, καθώς και με travel specialists, ταξιδιωτικά γραφεία και αεροπορικές εταιρείες, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της Μυκόνου στην ιταλική αγορά.

Ειδικότερα, με την εμπορική διευθύντρια της αεροπορικής εταιρείας VOLOTEA, κα Valeria Rebasti συμφωνήθηκε η διερεύνηση συνεργειών προβολής με στόχο την αύξηση της ζήτησης στην εκτός αιχμής τουριστική περίοδο.

Οι επαφές όμως επεκτάθηκαν και σε άλλες αγορές, όπως η συνεργασία για οργάνωση ταξιδιού γνωριμίας με 10-15 ταξιδιωτικούς πράκτορες από τον Καναδά που εξειδικεύονται σε luxury tourism, καθώς και η πιθανότητα inspection trip με T.O. της Ινδίας.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς επισήμανε τον πολυδιάστατο χαρακτήρα τόσο της συγκεκριμένης όσο και των επόμενων εκθεσιακών συμμετοχών του Δήμου με την έννοια τόσο της εδραίωσης των υφιστάμενων αγορών όσο και του ανοίγματος νέων και χαιρέτισε τα θετικά μηνύματα που προδιαγράφουν, όπως είπε, μια ακόμα πετυχημένη τουριστική χρονιά για τη Μύκονο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024