Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα ξενοδοχεία του Cyan Group of Hotels πιστοποιηθήκαν με το πρότυπο 'We do local'
Ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία του Cyan Group of Hotels πιστοποιηθήκαν με το πρότυπο 'We do local'

Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση τη φιλοσοφία του 'We dο local' πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών που πράττουν για την στήριξη και προβολή του τόπου τους.

To Apollonia Beach Resort & Spa, το Santa Marina Beach Hotel στη Αμμουδάρα και το Sitia Beach City Resort & Spa στη Σητεία, oλα ξενοδοχεία του Ομίλου Cyan Group of Hotels, πέρασαν επιτυχώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του προτύπου “We do local”.


Το Santa Marina Beach Hotel στη Αμμουδάρα.

Κατόπιν της επιτόπιας επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα από την Φορέα Πιστοποίησης Cosmocert, τα ξενοδοχεία κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους απαραίτητους βαθμούς και να διακριθούν για τις ενέργειες που πράττουν για την ανάδειξη της ιδιαίτερης κρητικής φιλοξενίας στους πελάτες τους, την προώθηση του τοπικού πολιτισμού και της γαστρονομίας, τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας, αλλά και την συμβολή τους στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.
           
Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση τη φιλοσοφία του “We dο local” πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών που πράττουν για την στήριξη και προβολή του τόπου τους.


Το Sitia Beach City Resort & Spa στη Σητεία.


Η Cyan Group of Hotels ιδρύθηκε το 1976 και διαθέτει στον όμιλό της τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa 5* με 334 δωμάτια, το Santa Marina Beach 4* με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa 5* με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 200 άτομα. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και τη Σητεία.

Στη φωτογραφία, πανοραμική άποψη από το Apollonia Beach Resort & Spa.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024