Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑισιόδοξα μηνύματα από τη συμμετοχή του Δήμου Ίου στην τουριστική έκθεση ΒΙΤ Μιλάνου
Εκθέσεις

Αισιόδοξα μηνύματα από τη συμμετοχή του Δήμου Ίου στην τουριστική έκθεση ΒΙΤ Μιλάνου

Η πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής της Ίου δήλωσε ότι το νησί παραμένει ολοένα και περισσότερο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της διεθνούς ταξιδιωτικής αγοράς, μετά μάλιστα από την έμφαση που έχει δοθείστην ανάπτυξη και προβολή των ειδικών μορφών τουρισμού, όπως η γαστρονομία και ο πολιτισμός με επίκεντρο τον Όμηρο.

Σειρά στοχευμένων επαφών με εκπροσώπους της ιταλικής αγοράς είχε η Δημοτική Αρχή της Ίου, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην έκθεση ΒΙΤ στο Μιλάνο. Συγκεκριμένα, τόσο ο δήμαρχος κ. Μιχάλης Πετρόπουλος όσο και η πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κα Άντζελα Φάκου είχαν προγραμματισμένες συναντήσεις με δημοσιογράφους και bloggers για τη διερεύνηση της οργάνωσης ταξιδιών γνωριμίας την άνοιξη και το καλοκαίρι στο νησί.

Ανάλογες επαφές έγιναν, στο ίδιο πνεύμα, και με ταξιδιωτικούς πράκτορες της ιταλικής- και όχι μόνο- αγοράς, από τους οποίους μάλιστα αποκόμισαν θετικά μηνύματα για την εξέλιξη της εφετεινής τουριστικής περιόδου.

Σε δηλώσεις της η κα Φάκου μετά το τέλος της έκθεσης που συγκέντρωσε και εφέτος πολλούς εκπροσώπους του τουρισμού από όλο τον κόσμο, εξέφρασε την ικανοποίησή της τόσο για τη χρησιμότητα των συναντήσεων όσο και για τα αισιόδοξα μηνύματα που της μετέφεραν οι συνομιλητές της.

“Όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα – πρόσθεσε η πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής – η Ίος παραμένει ολοένα και περισσότερο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της διεθνούς ταξιδιωτικής αγοράς μετά μάλιστα από την έμφαση που έχουμε δώσει στην ανάπτυξη και προβολή των ειδικών μορφών τουρισμού, όπως η γαστρονομία και ο πολιτισμός με επίκεντρο τον Όμηρο”.

Ο δήμαρχος κ. Μιχάλης Πετρόπουλος και η κα Άντζελα Φάκου, πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024