Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Συναντήσεις του FED HATTA με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας του Ιράν

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Φεβρουάριος 2016, 09:30

Οι απευθείας πτήσεις της Aegean μεταξύ Τεχεράνης και Αθήνας θα αποτελέσουν εργαλείο ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και των τουριστικών γραφείων αφού, με κόμβο την Αθήνα, μπορούν να εξυπηρετήσουν τα ταξίδια των Ιρανών προς όλους τους προορισμούς της χώρας, αλλά και προς το διεθνές δίκτυό της.


Η Ομοσπονδία FEDHATTA και ο κλάδος των τουριστικών γραφείων συμμετείχαν δυναμικά στην έκθεση ΤΙΤΕ 2016, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχεράνη (16- 19 Φεβρουαρίου) με επικεφαλείς της ελληνικής αποστολής την υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο και τα επιτελεία τους.

Ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας FEDHATTA, εκπροσωπώντας τον κλάδο είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας του Ιράν, με στόχο την προσέλκυση Ιρανών τουριστών στην Ελλάδα. Είχε, επίσης, την ευκαιρία να συναντηθεί με τον κ. Γεώργιο Αϋφαντή, πρέσβη της Ελλάδας στην Τεχεράνη και τα στελέχη της Πρεσβείας και να ενημερωθεί εκτενώς για τις πρωτοβουλίες της πρεσβείας και τις διαδικασίες έκδοσης visa.



Στην έκθεση συμμετείχαν πολλά τουριστικά γραφεία και συγκεκριμένα τα: Aktina Travel Group, Ambotis Tours, Amphitrion Holidays, Delta Net Travel, Kalamaki Travel, Kyvernitis Travel & Shipping, Mideast Travel Worldwide, Mouzenidis Travel, Signature Travel, The Travel Company και Travel Directions.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με επαγγελματίες του Ιράν για να εξετάσουν δυνατότητες συνεργασίας μια και εκτιμάται ότι η χώρα μας αποτελεί ελκυστικό  προορισμό για τους Ιρανούς.



Στην επιτυχή παρουσία της ελληνικής αποστολής συνέβαλε και η δυναμική παρουσία της Aegean Airlines. Οι απευθείας πτήσεις της εταιρείας μεταξύ Τεχεράνης και Αθήνας θα αποτελέσουν εργαλείο ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και των τουριστικών γραφείων αφού, με κόμβο την Αθήνα, μπορούν να εξυπηρετήσουν τα ταξίδια των Ιρανών προς όλους τους προορισμούς της χώρας μας, αλλά και προς το διεθνές δίκτυό της.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top