Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ KLM φέρνει σε επαφή ταξιδιώτες και κατοίκους του Άμστερνταμ
Αεροπορικές εταιρείες

Η KLM φέρνει σε επαφή ταξιδιώτες και κατοίκους του Άμστερνταμ

Η υπηρεσία 'Layover with a local' απευθύνεται σε επιβάτες που το ταξίδι τους έχει ενδιάμεσο σταθμό στο Άμστερνταμ και αναμονή στο αεροδρόμιο Schiphol για περισσότερες από έξι ώρες.

Η KLM Royal Dutch Airlines προσφέρει στους ταξιδιώτες μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν το Άμστερνταμ, ενώ έρχονται σε επαφή με κάποιον μόνιμο κάτοικο της πόλης. Η υπηρεσία “Layover with a local” επιτρέπει στους επιβάτες που βρίσκονται στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και περιμένουν τις πτήσεις ανταπόκρισής τους να συναντηθούν με ντόπιους που απολαμβάνουν να γνωρίζουν νέους ανθρώπους. Το κοινωνικό προφίλ του ταξιδιώτη και του κατοίκου του Άμστερνταμ που ταιριάζει καλύτερα, έχει σαν αποτέλεσμα μια αυθεντική εμπειρία για τους ταξιδιώτες κατά τη σύντομη αυτή επίσκεψή τους στην Ολλανδία.

Η υπηρεσία “Layover with a local” απευθύνεται σε επιβάτες που το ταξίδι τους έχει ενδιάμεσο σταθμό στο Άμστερνταμ και αναμονή στο αεροδρόμιο Schiphol για περισσότερες από έξι ώρες. Με βάση τις πληροφορίες της πτήσης, επιλέγονται οι ταξιδιώτες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή, η οποία μετατρέπει την στάση στο Schiphol σε ένα ταξίδι στην πόλη του Άμστερνταμ. Οι ταξιδιώτες συνδυάζονται με τον ντόπιο βάσει των γλωσσών που μιλούν αλλά και με βάση τα κοινωνικά ενδιαφέροντα. Με την άφιξη στο αεροδρόμιο η εφαρμογή παρέχει στους ταξιδιώτες σαφείς οδηγίες καθώς και ένα δωρεάν εισιτήριο τρένου προς το κέντρο της πόλης του Άμστερνταμ, όπου γίνεται η συνάντηση με τον ντόπιο. Μετά το χρόνο που θα περάσουν μαζί στην πόλη, η εφαρμογή βοηθά τους ταξιδιώτες να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο έγκαιρα για τη συνέχιση του ταξιδιού τους.

“Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη τοποθέτηση της KLM ως μιας κοινωνικής αεροπορικής εταιρείας. Περίπου το 70% των επιβατών της KLM συνεχίζουν το ταξίδι τους με  πτήσεις ανταπόκρισης από το Schiphol, και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτή η υπηρεσία, που μετατρέπει το χρόνο αναμονής στο αεροδρόμιο σε μια μοναδική και κοινωνική εμπειρία στο Άμστερνταμ μαζί με έναν νέο φίλο. Οι ταξιδιώτες που παίρνουν μια πολύ σύντομη γεύση από το Άμστερνταμ, μπορεί με αυτόν τον τρόπο να αποφασίσουν να επανέλθουν στο μέλλον για μια ολοκληρωμένη εμπειρία στην πόλη” δήλωσε ο Tjalling Smit, SVP των Digital στον όμιλο Air France-KLM.

H εφαρμογή “Layover with a local” θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Μαρτίου και η υπηρεσία θα προσφέρεται αρχικά σε επιβάτες που αναχωρούν από τις ΗΠΑ, Καναδά και Ιταλία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024