Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Airbus Group ολοκληρώνει την εξαγορά της Navtech
Αερομεταφορές

Η Airbus Group ολοκληρώνει την εξαγορά της Navtech

Με τη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σουίτας λογισμικού για συστήματα διαχείρισης δεδομένων πτήσης (EFBs), χάρτες αεροναυτιλίας, δεδομένα πλοήγησης, αεροναυτιλία βάσει απόδοσης(PBN), σχεδιασμός πτήσεων, απόδοση αεροσκαφών, και σχεδιασμός πληρώματος, η εξαγορά θα ενισχύσει τη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων από την Airbus στις πτητικές υπηρεσίες.

Η Airbus Group ολοκλήρωσε την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρίας Navtech. Αυτό έρχεται ως συνέχεια της συμφωνίας που είχε ανακοινωθεί το Δεκέμβριο του 2015. Με τη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σουίτας λογισμικού για συστήματα διαχείρισης δεδομένων πτήσης (EFBs), χάρτες αεροναυτιλίας, δεδομένα πλοήγησης, αεροναυτιλία βάσει απόδοσης(PBN), σχεδιασμός πτήσεων, απόδοση αεροσκαφών, και σχεδιασμός πληρώματος, η εξαγορά θα ενισχύσει τη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων από την Airbus στις πτητικές υπηρεσίες.

Η Navtech, που σήμερα πραγματοποιεί ετήσια έσοδα περίπου 42 εκατ. δολ., θα ενισχύσει και θα επιταχύνει το κύκλο εργασιών της με καινοτόμες υπηρεσίες πτητικών δραστηριοτήτων για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Ο Mike Hulley, σημερινός ηγέτης της εταιρίας θα παραμείνει στο “τιμόνι” της ως Chief Executive Officer.

Ο Didier Lux, Επικεφαλής του Customer Servic Airbus δήλωσε: “Η εξαγορά αυτή θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε περαιτέρω το εύρος των ψηφιακών υπηρεσιών που προσφέρουμε, να διευρύνουμε τη γκάμα που προσφέρουμε στους πελάτες και να εδραιώσουμε την Airbus ως ολοκληρωμένο πάροχο λύσεων πτητικών δραστηριοτήτων”. Και πρόσθεσε: “Η Airbus παραμένει στη δέσμευση της πλούσιας κληρονομιάς και αξιών της Navtech και θα συνεργαστεί πολύ στενά με τους εργαζόμενους για τη διατήρηση της ειδικής σχέσης με τους πελάτες που με επιτυχία έχει αναπτυχθεί στη διάρκεια της ιστορίας της”.

Ο Mike Hulley, CEO της Navtech δήλωσε: “Η Navtech θα επωφεληθεί από τη τεχνολογία της Airbus και τη παγκόσμια παρουσία της για τη περαιτέρω ανάπτυξη της ποιότητας των υπηρεσιών της στους πελάτες της με διατήρηση παράλληλα της ευελιξίας της. Μέσω της σημαντικής τεχνογνωσίας των 250 περίπου ανθρώπων μας, σχεδιάζουμε και προσφέρουμε υπέρτερες λύσεις που συνεισφέρουν στην επιτυχία εκατοντάδων πελατών από την αεροπορία. Η βιομηχανία θα επωφεληθεί από τα συμπληρωματικά μας στοιχεία και θα προσφέρουμε επαναστατικές καινοτομίες και ένα ‘one-stop-shop’ για ψηφιακές υπηρεσίες πτητικών δραστηριοτήτων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024