Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπαφές Γερμανών βουλευτών με τη διοίκηση του ΟΛΠ
Λιμένες

Επαφές Γερμανών βουλευτών με τη διοίκηση του ΟΛΠ

Οι Γερμανοί βουλευτές από το κρατίδιο της Σαξονίας συζήτησαν με επιτελικά στελέχη του ΟΛΠ θέματα για το στρατηγικό σχεδιασμό του λιμένα, αλλά και το σημαντικό ρόλο του στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας στους τομείς τόσο της ακτοπλοΐας – κρουαζιέρας όσο και στη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και αυτοκινήτων.

Επίσκεψη 17μελούς αντιπροσωπείας Γερμανών βουλευτών όλων των κομμάτων από το κρατίδιο της Σαξονίας πραγματοποιήθηκε χθες στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ ΑΕ.


Από αριστερά προς δεξιά) ο εντεταλμένος σύμβουλος ΟΛΠ ΑΕ κ. Αθανάσιος Λιάγκος, ο γενικός διευθυντής ΟΛΠ ΑΕ κ. Σταύρος Χατζάκος και ο αναπλ. διευθύνων σύμβουλος ΟΛΠ ΑΕ. κ. Σταύρος Κυραμαργιός.


Οι συμμετέχοντες συναντήθηκαν με τον αναπλ. διευθύνων σύμβουλο κ. Σταύρο Κυραμαργιό, τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Αθανάσιο Λιάγκο, τον γενικό διευθυντή κ. Σταύρο Χατζάκο, καθώς και επιτελικά στελέχη του Οργανισμού και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα για το στρατηγικό σχεδιασμό του λιμένα, αλλά και το σημαντικό ρόλο του στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας στους τομείς τόσο της ακτοπλοΐας – κρουαζιέρας όσο και στη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και αυτοκινήτων.


Ο κ. Klaus Tischendorf, πρόεδρος της Επιτροπής Προϋπολογισμού και Οικονομικών της Βουλής του κρατιδίου της Σαξονίας με τον κ. Σταύρο Χατζάκο, γενικό διευθυντή ΟΛΠ ΑΕ.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία και έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και την τεχνογνωσία σε όλους τους τομείς, καθώς έγινε αντιληπτό ότι το λιμάνι του Πειραιά αποτελεί με το μεγάλο μέγεθος του δύναμη ασφαλείας και ανάπτυξης και είναι ένα ασφαλές λιμάνι για το σύνολο της νοτιανατολικής Ευρώπης που βιώνει μια περίοδο ταραχών με κύματα προσφύγων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024