Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Σ. Ραδικόπουλος μιλά για την επιτυχημένη λειτουργία ενός ξενοδοχειακού spa στο νέο Hotel Spa Masterclass
Σεμινάρια

Ο Σ. Ραδικόπουλος μιλά για την επιτυχημένη λειτουργία ενός ξενοδοχειακού spa στο νέο Hotel Spa Masterclass

Με βάση την πλούσια εμπειρία του από κορυφαία ελληνικά και ξένα ξενοδοχεία, ο κ. Ραδικόπουλος θα εστιάσει σε κρίσιμες πτυχές της καλής λειτουργίας ενός ξενοδοχειακού spa καλύπτοντας στην εισήγησή του, μεταξύ άλλων, την ενδεδειγμένη διοίκηση προσωπικού σε ένα spa, την αποτελεσματική προώθηση των πωλήσεων και την εξασφάλιση υψηλού βαθμού ικανοποίησης από πλευράς των πελατών.

Για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στα ξενοδοχειακά spa και την αύξηση των εσόδων τους θα μιλήσει ο κ. Σωτήρης Ραδικόπουλος στο προσεχές Hotel Spa Masterclass. Το σεμινάριο αυτό που απευθύνεται σε ιδιοκτητες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων θα πραγματοποιηθεί την 31η Μαρτίου 2016 στο ξενοδοχείο AIROTEL Stratos Vassilikos στην Αθήνα.

Με βάση την πολύ πλούσια εμπειρία του από κορυφαία ελληνικά και ξένα ξενοδοχεία, ο κ. Ραδικόπουλος θα εστιάσει σε κρίσιμες πτυχές της καλής λειτουργίας ενός ξενοδοχειακού spa καλύπτοντας στην εισήγησή του, μεταξύ άλλων, την ενδεδειγμένη διοίκηση προσωπικού σε ένα spa, την αποτελεσματική προώθηση των πωλήσεων και την εξασφάλιση υψηλού βαθμού ικανοποίησης από πλευράς των πελατών.

Με σπουδές στις οικονομικές επιστήμες και το ξενοδοχειακό management, ο κ. Ραδικόπουλος εργάστηκε επί 40 χρόνια σε διευθυντικά πόστα ξενοδοχειακών αλυσίδων σε χώρες της Βορείου Αφρικής, της Δυτικής Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ελλάδας. Μετά από μια πετυχημένη διαδρομή στο ξενοδοχείο Grande Bretagne μετακινήθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου ανέλαβε την θέση του γενικού διευθυντή στα ξενοδοχεία του ομίλου Dhabi Enterprises για ένα διάστημα 10 ετών. Επέστρεψε στην  Αθήνα το 1991 και ανέλαβε την θέση του λειτουργικού διευθυντή (Executive Manager) στο ξενοδοχείο Grande Bretagne του τότε ομίλου CIGA Hotels. Τα τελευταία 15  έτη και μέχρι το έτος 2015 εργάστηκε στην θέση Hotel Operations Manager στα ξενοδοχεία της Ελούντα ΑΕ (Elounda Mare και Porto Elounda) και της Ήλιος ΑΕ (Elounda Bay Palace και Elounda Beach Hotels & Villas).

Το Hotel Spa Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων καθώς και σε στελέχη του κλάδου των spa. Οι ιδιαίτερα έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου θα αναλύσουν όλες τις πτυχές που σχετίζονται με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ευεξίας, τα ενδεδειγμένα εργαλεία του μάρκετινγκ, τη δημιουργία ελκυστικών spa και την κερδοφόρο λειτουργία τους μέσω της συνεχούς βελτίωσης στην ικανοποίηση των πελατών και της αύξησης των εσόδων.

Το Hotel Spa Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά ξενοδοχειακών σεμιναρίων “The TravelDailyNews Masterclass Series”. Θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου στην Αθήνα (ξενοδοχείο AIROTEL Stratos Vassilikos). Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στο σεμινάριο παρατίθενται εδώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024