Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα για την προώθηση του Τουρισμού Υγείας στην Πελοπόννησο
Ημερίδες

Ημερίδα για την προώθηση του Τουρισμού Υγείας στην Πελοπόννησο

Κεντρικός εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης M.D, Ph.D, Director της healthcare cybernetics ο οποίος θα αναφερθεί στον τρόπο προώθησης και στην αξία του Τουρισμού Υγείας.

Ημερίδα με τίτλο “Ανάπτυξη και προώθηση της Πελοποννήσου ως προορισμός Τουρισμού Υγείας” συνδιοργανώνεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Η ημερίδα λαμβάνει χώρα σήμερα, 23 Μαρτίου και ώρα 17:00 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, στο 2ο χλμ. Παλαιάς επαρχιακής οδού Τρίπολης Τεγέας στην Τρίπολη.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν στην ημερίδα ο δρ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και η κα Αικατερίνη Καρνιαδάκη, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Τον συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει ο δημοσιογράφος κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Κεντρικός εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης M.D, Ph.D, Director της healthcare cybernetics ο οποίος θα αναφερθεί στον τρόπο προώθησης και στην αξία του Τουρισμού Υγείας. Επιπλέον εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από την κα Αγγελική Κατσάπη, διεθνή επιθεωρήτρια Υπηρεσιών Υγείας – Ιατρικού Τουρισμού, Temos International (“Πιστοποίηση και Διαπίστευση”) και από την κα Κατερίνα Εξακουστίδου MBA, Co owner, Vitabroad (“Ο ρόλος της Διαμεσολάβησης”).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024