Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Η ελληνική τουριστική αγορά υποδέχεται την πρωτοβουλία 'Δώδεκα'

Θοδωρής Κουμέλης - 28 Μάρτιος 2016, 13:00

Το 'Δώδεκα' είναι μία δυναμική, καινοτόμος πρωτοβουλία που έχει ως στόχο τον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και περιλαμβάνει θεματικές και ειδικού ενδιαφέροντος δραστηριότητες, καθώς και την προβολή λιγότερο γνωστών τουριστικών προορισμών.


Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 και ώρα 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη παρουσίαση της πρωτοβουλίας “Δώδεκα”. Στην παρουσίαση θα παρευρεθεί η ηγεσία του Υπουργείο Τουρισμού (χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία), εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού και επαγγελματίες του κλάδου. Επίσημος ομιλητής θα είναι ο κ. Noel Josephides, πρόεδρος του ΑΒΤΑ (UK’s Travel Association).

Το “Δώδεκα” είναι μία δυναμική, καινοτόμος πρωτοβουλία που έχει ως στόχο τον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και περιλαμβάνει θεματικές και ειδικού ενδιαφέροντος δραστηριότητες, καθώς και την προβολή λιγότερο γνωστών τουριστικών προορισμών.

Στα πλαίσια της παρουσίασης του Δώδεκα θα τιμηθούν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ολοκληρωμένη προβολή και προώθηση της περιφέρειας μέσω της τουριστικής καμπάνιας “Aegean Islands. Like No Other”, καθώς και ο κ. Δημήτρης Πειθής, ο “λόγιος του Τουρισμού”, συνιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου Ταξιδιωτικών Γραφείων Argo.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία FEDHATTA τίμησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, για την συμβολή του στην ανάπτυξη του τουρισμού, σε επίσημο δείπνο, με την παρουσία της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, καθώς και εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και σημαντικών προσωπικοτήτων του τουρισμού.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top