Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo Miraggio Thermal Spa Resort θα παρουσιάσει ο Σ. Μαυρίδης στο Hotel Spa Masterclass
Σεμινάρια

To Miraggio Thermal Spa Resort θα παρουσιάσει ο Σ. Μαυρίδης στο Hotel Spa Masterclass

Το σεμινάριο 'Η κερδοφόρος λειτουργία των ξενοδοχειακών spa' της σειράς Masterclass απευθύνεται σε ιδιοκτητες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων και θα πραγματοποιηθεί την 31η Μαρτίου 2016 στο ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos στην Αθήνα.

Για την περίπτωση του Miraggio Thermal Spa Resort, μιας από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον τομέα των spa που ανοίγει φέτος στο Παλιούρι Χαλκιδικής, θα μιλήσει ο κ. Σταύρος Μαυρίδης, Spa Director του νέου συγκροτήματος στο προσεχές Hotel Spa Masterclass. Το σεμινάριο αυτό που απευθύνεται σε ιδιοκτητες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων θα πραγματοποιηθεί την 31η Μαρτίου 2016 στο ξενοδοχείο AIROTEL Stratos Vassilikos στην Αθήνα.

Ο κ. Μαυρίδης διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία και πλούσια εμπειρία στον τομέα του wellness, καθώς εμπλέκεται στη βιομηχανία των spa τα τελευταία 11 χρόνια. Έχει εργαστεί για μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει στο άνοιγμα και το στήσιμο πέντε ξενοδοχειακών spa ως spa manager και project manager. Έχει πτυχίο στη Φυσικοθεραπεία από το University of Wales College of Medicine στο Cardiff, πτυχίο καθηγητή Φυσικής Αγωγής από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει “hands on” εμπειρία έχοντας εργαστεί ως θεραπευτής. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Spa Managers στην Ελλάδα και ήταν ο διοργανωτής του “benchmarking report” για την ελληνική βιομηχανία των Spa από την εταιρεία Intelligence Spa το 2011. Σήμερα εργάζεται για την ανάπτυξη και το άνοιγμα ενός thermal spa στη Χαλκιδική, το Myrthia Thermal Spa. Ως Spa Director είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του concept και των SOPs, το σχεδιασμό, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, τη στρατηγική ανάπτυξης, την αγορά του εξοπλισμού, το σχεδιασμό του μενού και την εκπαίδευση του προσωπικού.

Το Miraggio Thermal Spa Resort αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει στον τομέα των spa στην περιοχή της Μεσογείου. Το συγκρότημα περιλαμβάνει το Myrthia Thermal Spa έκτασης 3.000 τ.μ., ένα από τα ελάχιστα spa της χώρας μας που αξιοποιούν τις φυσικές θερμομεταλλικές πηγές σε υψηλό επίπεδο. Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν στο Miraggio 304 δωμάτια και πισίνες – οι περισσότερες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα – καθώς και μαρίνα για σκάφη αναψυχής, εστιατόρια, συνεδριακοί χώροι και εγκαταστάσεις για παιδιά.

Το Hotel Spa Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων καθώς και σε στελέχη του κλάδου των spa. Οι ιδιαίτερα έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου θα αναλύσουν όλες τις πτυχές που σχετίζονται με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ευεξίας, τα ενδεδειγμένα εργαλεία του μάρκετινγκ, τη δημιουργία ελκυστικών spa και την κερδοφόρο λειτουργία τους μέσω της συνεχούς βελτίωσης στην ικανοποίηση των πελατών και της αύξησης των εσόδων.

Το Hotel Spa Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά ξενοδοχειακών σεμιναρίων “The TravelDailyNews Masterclass Series”. Θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου στην Αθήνα (ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos).

Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στο σεμινάριο παρατίθενται εδώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024