Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΒίντεο-περιηγήσεις της Πάτμου για την προβολή του νησιού
Προβολή προορισμού

Βίντεο-περιηγήσεις της Πάτμου για την προβολή του νησιού

Ο σκηνοθέτης των βίντεο, κ. Σπύρος Παπαναστασίου έχει διακριθεί για τις δουλειές του με σημαντικότερη διάκριση τη βράβευση σου στο Φεστιβάλ της Σαγκάης με το πρώτο βραβείο για την ταινία του 'Stone Story'.

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πάτμου, σε συνεργασία με τον γνωστό σκηνοθέτη κ. Σπύρο Παπαναστασίου και τους συνεργάτες του (μοντάζ κ. Θεολόγος Ε. Πέντες), παρουσίασαν δύο βίντεο-περιηγήσεις της Πάτμου για διαφημιστικούς και όχι μόνο σκοπούς κατά τα πρότυπα και άλλων μεγάλων τουριστικών προορισμών (Σαντορίνη, Μύκονος κ.ά.,). Η μουσική επένδυση έγινε τον κ. Σπύρο Παπαναστασίου και συμμετέχει ο γνωστός, ταλαντούχος και διακεκριμένος μουσικός κ. Θεολόγος Μιχελής.

Και τα δύο αυτά διαφημιστικά είχαν εξαιρετικά υψηλή απήχηση στην παρουσίασή τους στο διαδίκτυο. Το πρώτο στην παρουσίαση είχε 8.599 επισκέψεις και το δεύτερο, που παρουσιάστηκε με δύο ημέρες διαφορά, 3.678 επισκέψεις.

Ο σκηνοθέτης κ. Παπαναστασίου έχει διακριθεί για τις δουλειές του με σημαντικότερη διάκριση τη βράβευση σου στο Φεστιβάλ της Σαγκάης με το πρώτο βραβείο για την ταινία του “Stone Story”.

Τα πολύ σημαντικά για την προβολή του νησιού διαφημιστικά βίντεο έχουν ήδη αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Πάτμου και αποτελούν σημείο ενδιαφέροντος με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024