Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςH Olympic Cruises ανακοινώνει την ένταξη του νέου πλοίου Cosmos στον στόλο της
Κρουαζιέρα

H Olympic Cruises ανακοινώνει την ένταξη του νέου πλοίου Cosmos στον στόλο της

Η Olympic Cruises αποκτά ακόμη νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα, μετονομαζόμενη σε Evermore Cruises Maritime Company.

Η Olympic Cruises (Κ.Γ. Ολυμπιακές Κρουαζιέρες) ανακοίνωσε την ένταξη του νέου ιδιόκτητου πλοίου της, “COSMOS”, χωρητικότητας 800 επιβατών, στον στόλο της, που θα δραστηριοποιείται στο χώρο της μονοήμερης κρουαζιέρας, στον Αργοσαρωνικό, εκτελώντας καθημερινούς πλόες στα νησιά Ύδρα, Πόρο και Αίγινα.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, το νέο της πλοίο “COSMOS” “πληρεί όλες τις σύγχρονες υποδομές του 21ου αιώνα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της μονοήμερης κρουαζιέρας. Οι πεντάστερες διεθνείς προδιαγραφές της παραπάνω εταιρείας και οι υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες στους επιβάτες της, μαζί με το έμπειρο ναυτικό πλήρωμα και το άρτια εκπαιδευμένο ξενοδοχειακό προσωπικό, ισχυροποιούν τη θέση της στο χώρο της μονοήμερης κρουαζιέρας και ενδυναμώνουν τη συμβολή της στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή των νησιών της  πατρίδας μας”.

Το “COSMOS” με 70μ. μήκος, 10μ. πλάτος και 3μ. βάθος, θα ταξιδεύει με υπηρεσιακή ταχύτητα 16 κόμβων, που το κατατάσσει στα ταχύτερα ημερόπλοια της κατηγορίας.
 
Επίσης, η εταιρεία στα πλαίσια της αναπτυξιακής πορείας της από το έτος ίδρυσής της το 2013 μέχρι και σήμερα, προχωρά και στην αναμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας της. Η Olympic Cruises αποκτά νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα μετονομαζόμενη σε Evermore Cruises Maritime Company.

Σύμφωνα με την εταιρεία, “τo νέο λογότυπο, που οι χρωματικές επιλογές του ταυτίζονται με το λαμπερό ήλιο της Ελλάδας και το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, αντικατοπτρίζουν την είσοδό της εταιρείας σε μία νέα εποχή στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού”.

Η διοίκηση των Evermore Cruises, δήλωσε: “Η ένταξη του Cosmos στον στόλο μας, μας κάνει πολύ περήφανους, καθώς έρχεται να προσφέρει νέες πολυτελείς και όχι μόνο, υπηρεσίες στους επιβάτες μας. Τα πέντε ειδικά κατασκευασμένα σαλόνια, τα σύγχρονης τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστήματα και η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του είναι μερικά από τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά του Cosmos. Με ειδικά διαμορφωμένο χώρο VIP, έτοιμο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με τρόπο που μέχρι σήμερα ο ημερήσιος θαλάσσιος τουρισμός δεν έχει γνωρίσει. Οι προσπάθειές μας για προσφορά υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών και η συνολική ανάπτυξη της εταιρείας μας, μας ξεχώρισαν στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού και βραβευτήκαμε το 2015 με το ‘Certificate of Excellence’ από τον Διεθνές Ηλεκτρονικό Οίκο Αξιολόγησης Υπηρεσιών, TripAdvisor”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024