Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςOrion Airways: Νέα κυπριακή αεροπορική εταιρεία
Αεροπορικές εταιρείες

Orion Airways: Νέα κυπριακή αεροπορική εταιρεία

Η νέα low-cost κυπριακή αεροπορική εταιρεία εξασφάλισε αεροσκάφος από την Jordan Aviation. Η στελέχωσή της συνεχίζεται με προσωπικό από την εγχώρια αγορά εργασίας , ενώ εκτιμάται ότι στο επόμενο τρίμηνο θα δημιουργηθούν 150 νέες θέσεις εργασίας.

Η νέα κυπριακή αεροπορική εταιρεία με την ονομασία Orion Airways, έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Jordan Aviation για τη μίσθωση του πρώτου αεροσκάφους του στόλου της, το οποίο είναι τύπου Bοeing B737.

H εταιρεία αναμένεται να εξασφαλίσει πολύ σύντομα τις απαραίτητες Άδειες από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας και το Υπουργείο Μεταφορών και θα προγραμματίζει πτήσεις από Λάρνακα, σε Αθήνα, Λονδίνο και Μέση Ανατολή.

Παράλληλα, η Orion Airways βρίσκεται σε διαδικασία μεταφοράς στα νέα γραφεία της στη Λάρνακα, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών.

Εξάλλου, η στελέχωσή της συνεχίζεται με προσωπικό από την εγχώρια αγορά εργασίας, όπως φαίνεται και στις αγγελίες εργασίας που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκτιμάται ότι στο επόμενο τρίμηνο θα δημιουργηθούν 150 νέες θέσεις εργασίας.

H Orion έχει ήδη προχωρήσει στην πρόσληψη των πρώτων πληρωμάτων καμπίνας, σε συνέχεια ειδικών ημερίδων που πραγματοποιήθηκαν σε Λευκωσία και Αθήνα τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2015 αντίστοιχα. Παράλληλα, προγραμματίζονται και οι σχετικές εκπαιδεύσεις που απαιτούνται για το ιπτάμενο προσωπικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024