Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Προσδοκίες για ανάπτυξη του τουρισμού στα Μετέωρα από την Meteora Thrones

Τατιάνα Ρόκου - 08 Απρίλιος 2016, 12:55

Ξεχωριστή παρουσία από την ομάδα Travel Bloggers Greece – TBG στα Μετέωρα, μέσω προσπάθειας αναπτυξιακού μοντέλου τουριστικής προβολής των Μετεώρων από την Meteora Thrones - Travel & Tourism Center.


Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα Μετέωρα είχε ομάδα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων travel bloggers κατά το τριήμερο 1-3 Απριλίου 2016.

Η διοργάνωση του συγκεκριμένου ταξιδιού εξοικείωσης πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Meteora Thrones – Travel & Tourism Center, που ανέλαβε τη μεταφορά της ομάδας από όλη τη Ελλάδα στην περιοχή, καθώς και την πλήρη ξενάγησή τους καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

Απόλυτα εντυπωσιασμένοι και γοητευμένοι εμφανίστηκαν τα μέλη του Travel Bloggers Greece -TBG με το μεγαλείο των γιγάντων των Μετεώρων, το παγκόσμιο αυτό μνημείο φύσης και πολιτισμού και συνέλλεξαν πλούσιο φωτογραφικό υλικό που θα χρησιμοποιήσουν στα επερχόμενα άρθρα τους για την περιοχή, διαδίδοντάς τα σε παγκόσμια κλίμακα.Πλήρως ευχαριστημένοι εμφανίστηκαν επίσης με τη διαμονή τους που ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Τρικάλων και τη γαστρονομική ποικιλία που απόλαυσαν στα τοπικά εστιατόρια “Μετέωρα”, “Γαρδένια” και “Palazzo”, καθώς και με το ντόπιο κρασί που γεύτηκαν στο μεζεδοπωλείο “Ρακαριό”.

Τέλος, η εταιρεία Meteora Thrones ετοιμάζει ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης στον τουρισμό των Μετεώρων με διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top