Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο Poseidonion Grand Hotel καλωσορίζει τη νέα σεζόν με μια νέα συνεργασία και 'αέρα' ανανέωσης στη γαστρονομία του
Γαστρονομία

Το Poseidonion Grand Hotel καλωσορίζει τη νέα σεζόν με μια νέα συνεργασία και 'αέρα' ανανέωσης στη γαστρονομία του

Ύστερα από ένα χρόνο εμπειρίας στο Ποσειδώνιο, ο chef Σταμάτης Μαρμαρινός συνεχίζει, με την επιβεβαίωση της διπλής βράβευσής του στους Χρυσούς Σκούφους όπου τιμήθηκε με το Ειδικό Βραβείο Νέου Ταλαντούχου Chef και το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το εστιατόριο On the Verandah.

Το Poseidonion Grand Hotel, το εμβληματικό ξενοδοχείο των Σπετσών, καλωσόρισε την Τρίτη 29 Μαρτίου τη νέα γαστρονομική χρονιά με ένα πάρτι στην “καρδια” της Αθήνας. Η οικογένεια του Ποσειδωνίου υποδέχθτηκε φίλους του ξενοδοχείου στο “The Gin Joint”, σφραγίζοντας παράλληλα την αρχή της συνεργασίας του με το γνωστό αθηναϊκό μπαρ, η ομάδα του οποίου επιμελείται φέτος την cocktail list του ξενοδοχείου. Τις νέες προτάσεις cocktail θα έχουν τη χαρά να γευθούν οι επισκέπτες του cocktail bar του ξενοδοχείου “Palms On The Verandah”, καθώς και των εστιατορίων “On the Verandah” και “Library Brasserie”.


Ο κ. Γιάννης Ζερμπίνος, υπεύθυνος εστιατορίου On the Verandah στο Poseidonion Grand Hotel (αριστερά) και ο κ. Σταμάτης Μαρμαρινός, Head Chef στο Poseidonion Grand Hotel.

Ύστερα από ένα χρόνο εμπειρίας στο Ποσειδώνιο, ο chef Σταμάτης Μαρμαρινός συνεχίζει, με την επιβεβαίωση της διπλής βράβευσής του στους Χρυσούς Σκούφους όπου τιμήθηκε με το Ειδικό Βραβείο Νέου Ταλαντούχου Chef και το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το εστιατόριο “On the Verandah”. Ο χαρισματικός chef φέτος νοσταλγεί τις γεύσεις της σπιτικής κουζίνας εξετάζοντάς τες υπό νέo πρίσμα. Αγαπημένα πιάτα που φέρουν μνήμες από οικογενειακές συγκεντρώσεις και γιορτές αποδομούνται και δίνουν νέες γαστρονομικές προτάσεις εκτελεσμένες με μοντέρνες τεχνικές, διατηρώντας ωστόσο τις οικείες μυρωδιές του παρελθόντος.


Ο κ. Αντώνης Βορδώνης, διευθύνων σύμβουλος του Poseidonion Grand Hotel (αριστερά) και ο κ. Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Food & Beverage Manager του Poseidonion Grand Hotel.

Φέτος οι επισκέπτες του Ποσειδωνίου θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το μποστάνι του ξενοδοχείου και να γνωρίσουν από κοντά τις πρώτες ύλες, ανακαλύπτοντας πως αυτές μετατρέπονται σε γευστικά πιάτα.

Στις 8 Απριλίου, τη μέρα που το Ποσειδώνιο άνοιξε επίσημα τις πόρτες του για τη νέα σεζόν με τη Library Brasserie να υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες με τις ωραιότερες επιλογές comfort food μέσα από τη ματιά της σύγχρονης αστικής κουζίνας. Επόμενος σταθμός στη  βεράντα του Poseidonion Grand Hotel είναι το εστιατόριο “On the Verandah”, όπου από τα τέλη Μαΐου η γεύση εξελίσσεται σε μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις με τη μοναδική θέα στον Αργοσαρωνικό να σαγηνεύει.


Από αριστερά προς τα δεξιά: Η κα Μαρία Στρατή, γενική διευθύντρια του Poseidonion Grand Hotel, ο κ. Σταμάτης Μαρμαρινός, Head Chef στο Poseidonion Grand Hotel και ο κ. Αντώνης Βορδώνης, διευθύνων σύμβουλος του Poseidonion Grand Hotel.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024