Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕπικοινωνία και Social Media στο επίκεντρο των δύο νέων σεμιναρίων της Travel Media Applications
Σεμινάρια

Επικοινωνία και Social Media στο επίκεντρο των δύο νέων σεμιναρίων της Travel Media Applications

Σκοπός του σεμιναρίου για τη χρήση των Social Media, του TripAdvisor και των meta search engines είναι να γίνει κατανοητό στα στελέχη του τουρισμού πως πρέπει να απαντούν στις κριτικές για το ξενοδοχείο, πώς να χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα προς όφελος του ξενοδοχείου, και πως να αξιοποιούν το περιεχόμενο που δημιουργούν οι χρήστες για να πετύχουν αύξηση των πωλήσεων.

Δύο πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια θα παρουσιάσει η εταιρεία Travel Media Applications την ερχόμενη εβδομάδα, με στόχο την εκπαίδευση των στελεχών του κλάδου του τουρισμού στην εφαρμογή της σωστής επικοινωνίας με το σεμινάριο “Επικοινωνιακός γίνεσαι, δε γεννιέσαι και τη σωστή αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων με το σεμινάριο “Χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα, το TripAdvisor και τα meta search engines για να αυξήσουμε τις πωλήσεις του ξενοδοχείου μας”.

Στο σεμινάριο “Χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα, το TripAdvisor και τα meta search engines για να αυξήσουμε τις πωλήσεις του ξενοδοχείου μας”, κύριος εισηγητής είναι ο κ. Μάριος Κουνέλης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Fully Booked, ενώ παρουσιάσεις θα κάνουν ο κ. Αναστάσιος Κύρτσης, Industry Management Greece & Cyprus της Trivago, και ο κ. Βασίλης Πολύζος, Head of Digital Marketing της Nelios.com, ο οποίος και θα επικεντρωθεί στα Social Media και Google Adwords.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γίνει κατανοητό, στα στελέχη του τουρισμού πως πρέπει να απαντούν στις κριτικές για το ξενοδοχείο, πώς να χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα προς όφελος του ξενοδοχείου, και πως να αξιοποιούν το περιεχόμενο που δημιουργούν οι χρήστες για να πετύχουν αύξηση των πωλήσεων.

Στο σεμινάριο “Επικοινωνιακός γίνεσαι, δε γεννιέσαι” εισηγητής είναι ο επικοινωνιολόγος κ. Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, με ΜΒΑ από το Kingston University, και ιδιοκτήτης της KICKAD. Το σεμινάριο είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος για να εκπαιδευτούν οι συμμετέχοντες στην εφαρμογή της αποτελεσματικής επικοινωνίας, στο σωστό συσχετισμών των ανθρώπων μεταξύ τους, στην αναγνώριση κάθε “περίεργης” συμπεριφοράς, τη “χαρτογράφηση” του χαρακτήρα του άλλου, την ευχάριστη ομιλία και στην πώληση με αποτελεσματικό τρόπο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024