Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Η FEDHATTA υλοποιεί προγράμματα / δράσεις ανάδειξης των λιγότερων γνωστών προορισμών της χώρας

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Απρίλιος 2016, 09:25

Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας επισκέφθηκαν τα Τζουμέρκα, ώστε να γνωρίσουν από κοντά της ομορφιές της και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό με στόχο να μεταφέρουν μέσα από την εμπειρία που απόκτησαν τις εντυπώσεις τους και να συμβάλουν έτσι στην ανάδειξη της.


Η FEDHATTA στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “ΔΩΔΕΚΑ” υλοποιεί προγράμματα / δράσεις ανάδειξης των λιγότερων γνωστών προορισμών της χώρας. Τα Τζουμέρκα αποτελούν τον πρώτο προτεινόμενο προορισμό του ΔΩΔΕΚΑ. Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την περιοχή, να γνωρίσουν από κοντά της ομορφιές της και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό με στόχο να μεταφέρουν μέσα από την εμπειρία που απόκτησαν τις εντυπώσεις τους και να συμβάλουν έτσι στην ανάδειξη της.

Η φιλοξενία που προσφέρθηκε στους συμμετέχοντες της αποστολής από τους επαγγελματίες του Δήμου Πραμάντων, των Δήμων Βόρειων και Κεντρικών Τζουμέρκων ήταν άριστη. Με τη δική τους, απαραίτητη, συμβολή σε πολύ λίγο χρόνο πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος (Μονή Κηπίνας, Καλαρρύτες, Σπήλαιο Ανεμότρυπας, Καταρράκτης κ.ά.)

Η πρώτη αυτή επίσκεψη στα αλπικά τοπία της Ελλάδας εγκαινιάζει μια σειρά από αντίστοιχες δράσεις που προωθούνται.

Η FEDHATTA ευχαριστεί τους ξενώνες “Ξενείον”, “Ανάβαση”, “Ορίζοντες”, “Αγκάθι” και τα εστιατόρια “Μπούτζας” στα Πράμαντα και “Αρχοντικό του Βογιάρου” στους Καλαρρύτες. Ακόμη, το τουριστικό γραφείο Maroulis Travel για τη διάθεση του πούλμαν που συνόδευσε την αποστολή κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.Στη φωτογραφία, το χωριό Καλαρρύτες.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top