Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Ταξίδι γνωριμίας με τη Σκόπελο για 50 Σέρβους δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες

Τατιάνα Ρόκου - 19 Απρίλιος 2016, 10:53

Η Σκόπελος εντάχθηκε στο θερινό πρόγραμμα ναυλωμένων πτήσεων (Charters) από τη Σερβία, για την περίοδο από 16 Ιουνίου έως και 14 Σεπτεμβρίου 2016.


Ταξίδι γνωριμίας με τη Σκόπελο για 50 Σέρβους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ διοργανώνει ο κορυφαίος σερβικός τουριστικός οργανισμός Kontiki Travel – Big Blue Group.

Το σημαντικό αυτό γεγονός έρχεται ως εξέλιξη της δυναμικής συμμετοχής του ξενοδοχειακού Ομίλου Spyrou Hotels στην κλαδική τουριστική έκθεση “Sajam Turizma 2016” στο Βελιγράδι.

Οι διαπραγματεύσεις, σε συνδυασμό με την πρόσκληση και την επακολουθούμενη επίσκεψη του διευθύνοντος συμβούλου του Σερβικού Οργανισμού στη Σκόπελο κατά την περίοδο 4-6 Μαρτίου 2016, οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Σκόπελος εντάχθηκε στο θερινό πρόγραμμα ναυλωμένων πτήσεων (Charters) για την περίοδο από 16 Ιουνίου έως και 14 Σεπτεμβρίου 2016. Οι σχετικές πτήσεις θα εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο της Σκιάθου, με συχνότητα δεκαημέρου. Οι προσκεκλημένοι θα έχουν 3ημερη διαμονή στη Σκόπελο, φιλοξενία της Spyrou Hotels. Έχει προγραμματιστεί ξενάγηση στο νησί, τις παραλίες, τα Μοναστήρια, την διατηρητέα Χώρα της Σκοπέλου και το Σαββάτο 23 Απριλίου θα παρακαθίσουν σε δείπνο με τις Τοπικές Αρχές στο Skopelos Holidays Hotel & Spa.

Επισημαίνεται ότι η συνένωση των Kontiki Travel – Big Blue Group έχει δημιουργήσει έναν τεράστιο τουριστικό οργανισμό, για τα δεδομένα της Σερβίας, με ένα εκδρομικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει πληθώρα διεθνών προορισμών.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top