Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η AVIS στηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα

Τατιάνα Ρόκου - 19 Απρίλιος 2016, 15:14

Ο διαγωνισμός F1 in Schools είναι ο μεγαλύτερος μαθητικός διαγωνισμός τεχνολογίας παγκοσμίως με αντικείμενο το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός αμαξιδίου Formula 1 μικρής κλίμακας.


Η Avis στηρίζει τη μαθητική ομάδα Road Runners της Ελληνογερμανικής Αγωγής στη συμμετοχή τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό F1 in Schools. Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων είναι αρωγός των ενεργειών που προωθούν την καινοτομία, συμμετέχει ενεργά σε δράσεις που προάγουν το ομαδικό πνεύμα και στηρίζει στην πράξη δραστηριότητες που ενθαρρύνουν τη νεανική δημιουργικότητα.

Ο διαγωνισμός F1 in Schools είναι ο μεγαλύτερος μαθητικός διαγωνισμός τεχνολογίας παγκοσμίως με αντικείμενο το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός αμαξιδίου Formula 1 μικρής κλίμακας. Είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών ηλικίας 9 έως 19 ετών για φυσικές επιστήμες, νέες τεχνολογίες και μηχανική, ενώ ταυτόχρονα οι μαθητές αποκτούν  γνώσεις επιχειρηματικότητας και μαθαίνουν να συνεργάζονται και να δουλεύουν ομαδικά, στα πρότυπα των επαγγελματικών ομάδων της Formula 1.

H μαθητική ομάδα Road Runners κατάφερε το 2015 να κερδίσει την 1η θέση στους Προκριματικούς Αγώνες Νοτίου Ελλάδος, τη 2η θέση και το Βραβείο Ιστοσελίδας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης στους αγώνες ταχύτητας. Φέτος, οι ταλαντούχοι Road Runners διαγωνίζονται στον πανελλήνιο τελικό που θα πραγματοποιηθεί από τις 22-24 Απριλίου 2016, με στόχο τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα “F1 in Schools World Finals 2016”, που θα διεξαχθεί στο Τέξας.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top