Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα δρομολόγια της Sky Express από και προς Αθήνα για Σαντορίνη και Μύκονο

Τατιάνα Ρόκου - 20 Απρίλιος 2016, 16:02

Η εταιρεία, θέλοντας να δώσει έμφαση στην απόλυτη ικανοποίηση του επιβατικού της κοινού, συμπεριλαμβάνει σε όλους τους ναύλους, αποσκευή και χειραποσκευή, καθώς και πρόσβαση στο Business Lounge Αθηνών 'Μελίνα Μερκούρη'.


Η αεροπορική εταιρεία Sky Express προγραμμάτισε και ανακοινώνει τα νέα της δρομολόγια από και προς Αθήνα για Σαντορίνη και Μύκονο. Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί να επιχειρούν ως εξής:

  • Από 21 Απριλίου ως 8 Μαΐου καθημερινές πτήσεις, και για τους δυο προορισμούς
  • Από 9 Μαΐου ως 31 Μαΐου, με πτήσεις 5 φορές την εβδομάδα (εκτός Τρίτης και Τετάρτης) και για τους δυο προορισμούς
  • Από 1 Ιουνίου ως και 30 Σεπτεμβρίου καθημερινές πτήσεις από και προς Αθήνα για Σαντορίνη και με διπλές πτήσεις 5 φορές την εβδομάδα.
  • Από 1 Ιουνίου ως και 30 Σεπτεμβρίου καθημερινές πτήσεις από και προς Αθήνα για Μύκονο.

Η εταιρεία, θέλοντας να δώσει έμφαση στην απόλυτη ικανοποίηση του επιβατικού της κοινού, συμπεριλαμβάνει σε όλους τους ναύλους, αποσκευή και χειραποσκευή, καθώς και πρόσβαση στο Business Lounge Αθηνών “Μελίνα Μερκούρη”.

Η Sky Express, βραβεύθηκε από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία σε συγκεκριμένο δρομολόγιο (Fastest Growing Airline in a Thin Route) για το 2015, όταν το 2014 είχε βραβευτεί με το Ασημένιο Βραβείο από τον Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών (European Regions Airline Association) της χρονιάς 2014 / 2015.

Η Sky Express, επιχειρεί τα τελευταία 11 χρόνια, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 65.000 πτήσεις και εξυπηρετεί πάνω από 20 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Επενδύει στην ανανέωση του στόλου της και επιχειρεί με αεροσκάφη JS41, καθώς και ATR42, 46 και 48 θέσεων.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top