Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤο Poseidonion Grand Hotel και οι Σπέτσες φιλοξένησαν ένα ακόμη επιτυχημένο Tweed Run
Αθλητικός τουρισμός

Το Poseidonion Grand Hotel και οι Σπέτσες φιλοξένησαν ένα ακόμη επιτυχημένο Tweed Run

Ο επίλογος του 3ου Tweed Run γράφτηκε την Κυριακή με το Tweed Run Brunch στη βεράντα του Poseidonion Grand Hotel, αλλά και τα Bike Trials στην Πλατεία Ποσειδωνίου και το Κυνήγι Θησαυρού. Οι νικητές βραβεύθηκαν στην Πλατεία Ποσειδωνίου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Tweed Run στο νησί των Σπετσών. Το ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel, σε συνεργασία με το Μουσείο Ποδηλάτου υποδέχθηκαν για τρίτη φορά πλήθος κόσμου που με τα ποδήλατά τους και φορώντας tweed ρούχα εποχής συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ποσειδωνίου. Οι περισσότερες από 300 συμμετοχές, με τον μικρότερο και πρώτο συμμετέχοντα να είναι μόλις εννέα μηνών, αποδεικνύουν έμπρακτα τη θέρμη με την οποία όλοι έχουν αγκαλιάσει το ιδιαίτερο αυτό event που δένει αρμονικά με το περιβάλλον και τον χαρακτήρα των Σπετσών.

Η ξεχωριστή εκδήλωση πλαισιώθηκε μοναδικά από την Barbour και την MINI, grand sponsor και χορηγό του event αντίστοιχα, που έδωσαν το “παρών”.

Η κριτική επιτροπή αποτελούταν από την κα Λυδία Ζάνη, PR & Marketing Manager της Notos COM, την κα Δήμητρα Μπίκου, Head of MINI Marketing του BMW Group Hellas, την κα Ελένη Στασινοπούλου Web Editor in Chief του Madame Figaro, τον κ. Χάρη Ντάβλα, blogger, τον κ. Παναγιώτη Γρηγορίου, ιδιοκτήτη του 1900 The Barber Shop και τον κ. Πάνο Ρήγα, Creative Director και Marshall του Tweed Run.

Την απονομή των βραβείων για την “Καλύτερη Ενδυμασία Ανδρών” και “Καλύτερη Ενδυμασία Γυναικών” ακολούθησε cocktail party, με τους Johnny Vavouras & The Cadillacs.

Ο επίλογος του 3ου Tweed Run γράφτηκε την Κυριακή με το Tweed Run Brunch στη βεράντα του Poseidonion Grand Hotel, αλλά και τα Bike Trials στην Πλατεία Ποσειδωνίου και το Κυνήγι Θησαυρού. Οι νικητές βραβεύθηκαν στην Πλατεία Ποσειδωνίου.

Ο κ. Αντώνης Βορδώνης, διευθύνων σύμβουλος του Poseidonion Grand Hotel, δήλωσε: “Η τρίτη διοργάνωση του Tweed Run επιβεβαιώνει την απόφασή μας να φέρουμε αυτό το ξεχωριστό event στις Σπέτσες. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου από όλη τη χώρα και η αγάπη με την οποία οι Σπετσιώτες έχουν αγκαλιάσει το event μας γεμίζει χαρά και επισημαίνει το πόσο αυτό ταιριάζει στον χαρακτήρα του νησιού και του ξενοδοχείου. Είναι χαρά και τιμή μας να διοργανώνουμε εκδηλώσεις που προσφέρουν στον τόπο μας και αναδεικνύουν τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα των Σπετσών, ενώ παράλληλα μας υπενθυμίζουν πόσο αναγκαίο είναι να παραμένουμε αρωγοί σε οτιδήποτε προάγει τα ιδεώδη και τις άξιες που ανέκαθεν στήριζε και εκπροσωπούσε το Ποσειδώνιο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024