Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία η προσέλευση και το εμπορικό ενδιαφέρον στη φετινή DOMOTEC

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Απρίλιος 2016, 10:07

Η DOMOTEC 2016 πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από 7 έως 10 Απριλίου 2016.


Η αθρόα προσέλευση των επισκεπτών (επαγγελματίες και ιδιώτες), το απροσδόκητα μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον και οι συμφωνίες που κλείστηκαν χαρακτήρισαν, σύμφωνα με τους διοργανωτές, την DOMOTEC 2016 - την τεχνική έκθεση της Αθήνας - η οποία φέτος διοργανώθηκε σε συνεργασία με την ειδική έκθεση Building Green.

Η DOMOTEC 2016 πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Στις 4 ημέρες λειτουργίας της (7-10 Απριλίου 2016) αποτέλεσε το κορυφαίο εμπορικό εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για τους τεχνικούς κλάδους της δόμησης, της ανακαίνισης-
συντήρησης και της εξοικονόμησης ενέργειας και δημιούργησε κατά ομολογία όλων των εκθετών και των επισκεπτών της κλίμα ελπίδας, προοπτικής και αισιοδοξίας για το μέλλον.

Το κορυφαίο και πιο ελπιδοφόρο στοιχείο της έκθεσης, πιο σπουδαίο ακόμα και από την μεγάλη προσέλευση, ήταν το μεγάλο και έμπρακτο εμπορικό ενδιαφέρον τόσο των επαγγελματικών όσο και των ιδιωτών επισκεπτών. Οι εκθέτες περιέγραψαν τη συμμετοχή τους ως εξαιρετικά επιτυχημένη, αφού τους δόθηκε η μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά χιλιάδες ενδιαφερόμενους και να κλείσουν πολλές συμφωνίες μέσα στην έκθεση, αλλά και να πραγματοποιήσουν πολλές και σημαντικές επαφές που είναι βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον θα αποδώσουν πολλαπλάσια αποτελέσματα.

Συγχρόνως, ικανοποιημένοι ήταν οι εκθέτες από τις εμπορικές επαφές που πραγματοποίησαν στην έκθεση με πολυμελή επιχειρηματική αποστολή από τη Ρωσία και αγοραστές από την Ιταλία και την Αίγυπτο.

Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επιτυχημένες παράλληλες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων και διεθνών ομιλητών. Ξεχώρισαν η ημερίδα με τίτλο “RE-INNOVATION”, το συνέδριο του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με τίτλο “Ανάγκες της ρωσικής αγοράς στον τομέα των κατασκευών & δομικών υλικών” και οι εκδηλώσεις “Building Green Open Space 2016”.

Η έκθεση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την έκθεση Building Green, την ειδική έκθεση για τον κλάδο της πράσινης δόμησης.  Επιπλέον, παράλληλα με την έκθεση διοργανώθηκε η έκθεση Medwood 2016, η καταξιωμένη εκδήλωση του κλάδου της ξυλείας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top