Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΦιλοξενία Ρώσων δημοσιογράφων στη Ρόδο για τις ημέρες του Πάσχα
Προώθηση προορισμού

Φιλοξενία Ρώσων δημοσιογράφων στη Ρόδο για τις ημέρες του Πάσχα

Οι εκπρόσωποι των ρωσικών ΜΜΕ θα μείνουν στο νησί μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα, με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά τα ήθη και τα έθιμα του Πάσχα στη Ρόδο. Στη διάρκεια της παραμονής τους θα επισκεφθούν ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά εκκλησιαστικά και θρησκευτικά μνημεία, εκκλησίες και μοναστήρια του νησιού, ιστορικά μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους και περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Στο πλαίσιο των δράσεων που έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία έχει διακριτή παρουσία στον εορτασμό του φετινού Έτους Ελληνορωσικής Φιλίας, δεκαπέντε (15) Ρώσοι δημοσιογράφοι αναμένονται, στην Ρόδο, φιλοξενούμενοι από την Περιφέρεια και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.
 
Οι εκπρόσωποι των ρωσικών ΜΜΕ θα μείνουν στο νησί μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα, με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά τα ήθη και τα έθιμα του Πάσχα στη Ρόδο. Στη διάρκεια της παραμονής τους θα επισκεφθούν ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά εκκλησιαστικά και θρησκευτικά μνημεία, εκκλησίες και μοναστήρια του νησιού, ιστορικά μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους και περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, προκειμένου να αποκομίσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της Ρόδου, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος  προς τα νησιά μας, καθώς και στην σύσφιξη των παραδοσιακών δεσμών μας με την Ρωσία. 
 
Η φιλοξενία των Ρώσων δημοσιογράφων, υλοποιείται με την συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.
 
Χορηγός αερομεταφορών είναι η Aegean Air.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024