Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΧρυσές διακρίσεις για τη Nelios στα Greek Hospitality Awards 2016
Τεχνολογία

Χρυσές διακρίσεις για τη Nelios στα Greek Hospitality Awards 2016

Η Nelios διακρίθηκε για ακόμη μια φορά στον τομέα της ελληνικής ξενοδοχίας για τις καινοτομικές πρακτικές της, την ξεχωριστή δημιουργία εταιρικού website και για τις υπηρεσίες διαδικτυακού Marketing και επικοινωνίας που προσφέρει.

Τρία (3) Χρυσά Βραβεία αριστείας έλαβε η Nelios στο πλαίσιο των Greek Hospitality Awards 2016 που φιλοξενήθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα την Παρασκευή 22 Απριλίου. Σε συνέχεια των πέντε (5) βραβείων στα Tourism Awards 2016 πριν μερικές εβδομάδες, η εταίρεία διακρίθηκε σημαντικά για ακόμη μια φορά στον τομέα της ελληνικής ξενοδοχίας για τις καινοτομικές πρακτικές της, την ξεχωριστή δημιουργία εταιρικού website και για τις υπηρεσίες διαδικτυακού Marketing και επικοινωνίας που προσφέρει. 


 

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία συνεπής στην αδιάλλειπτη προσπάθεια συνεχούς εξέλιξης και βελτιστοποίσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τουριστικό κλάδο, τόσο σε τεχνικό, όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο, αναδείχθηκε κορυφαίος Hotel Marketing & Social Media Services Provider της χώρας λαμβάνοντας Gold Award στην αντίστοιχη κατηγορία και αποδεικνύοντας την εξαιρετική επίδοσή της σε όλο το φάσμα του Digital Marketing για τον κλάδο του τουρισμού. Παράλληλα, η Nelios έλαβε Gold Award για το Best Hotel & Resort Website για το Poseidonion Grand Hotel ανάμεσα σε ιδιαίτερα ποιοτικές προτάσεις και πολύ μεγάλα ξενοδοχειακά brands, ενώ ολοκλήρωσε το τρίπτυχο των επιτυχιών με ένα ακόμη Gold Award στην κατηγορία Best Hotel Technology Innovation για το Hands Free Hotelier by Axia Hospitality & Nelios, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την προσήλωση στην καινοτομία και τη δημιουργία. Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο της ελληνικής ξενοδοχίας, μέσα από μια αξιοκρατική διαδικάσια στην οποία συμμετέχουν μια Επιτροπή Αξιολόγισης εκ προσωπικοτήτων, και το κοινό, με στάθμιση των ψήφων σε αναλογία 60/40. 


 

Ο CEO της Nelios, κ. Δημήτρης Σερίφης δήλωσε σχετικά: “Η φετινή χρονιά πραγματικά αποδεικνύει οτι η συνεχής δουλειά, η συνεχής αναζήτηση και η συνεχής ζύμωση σε κάθε μικρή πτυχή του αντικειμένου σου, αποφέρουν αποτελέσματα τα οποία γίνονται αντιληπτά από επαγγλεματίες του χώρου, πελάτες, κοινό και σημαίνουσες προσωπικότητες του κλάδου. Μετά τη μεγάλη επιτυχία στα Tourism Awards 2016, τα τρία χρυσά βραβεία στα Hospitality Awards έρχονται για να μας υπενθυμίσουν πως η διάκριση και η επιτυχία φέρνουν και μεγαλές ευθύνες. Πλέον, το επίπεδο έχει ανέβει και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να πάμε ακόμα ψηλότερα. Η αριστεία είναι μια ongoing διαδικασία και όχι μια μοναδική στιγμή επιτυχίας. Η αριστεία είναι νοοτροπία. Ευχαριστούμε πολύ όλους.” 

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024