Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕνέργειες προβολής και προώθησης της Αθήνας ως τουριστικού και συνεδριακού προορισμού από την AFEA Travel and Congress Services
MICE

Ενέργειες προβολής και προώθησης της Αθήνας ως τουριστικού και συνεδριακού προορισμού από την AFEA Travel and Congress Services

Ταξίδι εξοικείωσης με την συμμετοχή 11 εκπροσώπων Ρωσικών MICE Agencies διοργάνωσε η AFEA. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το κέντρο αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της AFEA για την προώθηση της Αθήνας αλλά της Ελλάδας συνολικά ως συνεδριακό και τουριστικό προορισμό, και με στόχο την προσέλκυση συνεδρίων και εταιρικών συναντήσεων από χώρες του εξωτερικού, διοργανώθηκε ταξίδι εξοικείωσης με την συμμετοχή 11 εκπροσώπων Ρωσικών MICE Agencies.  
 
Το ταξίδι διεξήχθη στις 21 και 22 Απριλίου 2016, αμέσως μετά τη διεθνή έκθεση IMEX, και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το κέντρο αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Οι προσκεκλημένοι φιλοξενήθηκαν στα ξενοδοχεία Grand Bretagne, a Luxury Collection Hotel στο κέντρο της Αθήνας και Arion, a Luxury Collection Resort & Spa, Astir Palace, στην Βουλιαγμένη. Το διήμερο πρόγραμμά τους περιλάμβανε επισκέψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και την Πλάκα, καθώς και στην περιοχή της Βουλιαγμένης και των νοτίων προαστίων. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους, επισκέφθηκαν ξενοδοχεία όπως το King George, Divani Apollon Palace & Thalasso, και The Margi, όπου περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις τους.
 
Επιπλέον, διοργανώθηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως Gastronomy Tour και μάθημα μαγειρικής τοπικών συνταγών στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας υπό την καθοδήγηση έμπειρου σεφ καθώς και αγώνες με οχήματα Scooterise στο Μεγάλο και Μικρό Καβούρι. Η επιλογή των δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκε με την λογική να παρουσιαστούν στους επαγγελματίες του Τουρισμού οι δυνατότητες που υπάρχουν σε επίπεδο team building activities και που μπορούν να υλοποιηθούν στο πλαίσιο μιας εταιρικής συνάντησης ή συνεδρίου. 
 
Η ομάδα της AFEA έχοντας ως στόχο την συνεχή προβολή της χώρας και την προσέλκυση συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων και θεματικού τουρισμού από το εξωτερικό, θα συνεχίσει να επενδύει σε παρόμοιες ενέργειες προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024