Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΜεγάλο ενδιαφέρον για το σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, «DATA Mediterranean» με το Trip Advisor
Σεμινάρια

Μεγάλο ενδιαφέρον για το σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, «DATA Mediterranean» με το Trip Advisor

Με το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου, η σημαντική σε περιεχόμενο επιμορφωτική δράση που επέλεξε να υλοποιήσει το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα συμβάλλει πρακτικά στην ανάπτυξη και την δημιουργική προώθηση με ψηφιακά μέσα τόσο των επιχειρήσεων όσο και του προορισμού.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για το σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ «DATA Mediterranean» with Trip Advisor. Το σεμινάριο Θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαίου 2016, στο ξεν/χείο Amathus στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του E-Tourism Frontiers. Οι θέσεις έχουν ήδη κλείσει μετά από ζήτηση στελεχών ξεν/χείων, τουριστικών επιχειρήσεων, ξενοδόχων και ιδιοκτητών μικρών καταλυμάτων, εμπόρων, από το χώρο των ψηφιακών υπηρεσιών, την τοπική αυτοδιοίκηση κλπ.
 
Ενδεικτική θεματολογία που θα αναπτυχθεί είναι: ο ψηφιακός τουρισμός – θεωρία και πράξη, η στρατηγική του ψηφιακού μάρκετινγκ, online κρατήσεις και πωλήσεις, webdesign – περιεχόμενο- διαχείρηση – optimization, μηχανές αναζήτησης, σχεσιακό μάρκετινγκ, Trip Advisor, facebook, twitter, youtube, instagram, διαχείρηση multimedia, mobile. Εισηγητές είναι ο Damian Cook από το E-Tourism Frontiers και ο Chad Chiver από το Trip Advisor
 
O Damian Cook, έχει μεγάλη εμπειρία ως σύμβουλος στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην ανάπτυξη websites προορισμών και online campaigns. Στη συνέχεια ίδρυσε την εταιρεία E-Tourism Frontiers, για να προσφέρει πρακτικά τις γνώσεις και τα εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε διεθνή φόρα, στην ΙΤΒ και σε αγορές όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, η Ταϋλάνδη. 7000 επαγγελματίες του τουρισμού έχουν εκπαιδευτεί στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων από την πρώτη στιγμή. 
 
Ο Chad Shiver, είναι ειδικός στο μάρκετινγκ προορισμού στο TripAdvisor. Με συνεργασίες σε όλο τον κόσμο και τη Μεσόγειο, υλοποιεί καμπάνες που απευθύνονται στους χρήστες του TripAdvisor. Αναπτύσσει εμπνευσμένο story telling για προορισμούς και τελευταία συμβάλλει με τεχνικές, στις ταξιδιωτικές αποφάσεις 350 εκατ. ταξιδιωτών μηνιαία. Με εμπειρία στον τουρισμό έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού της Ιαπωνίας για 7 χρόνια. 
 
Με το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου, η σημαντική σε περιεχόμενο επιμορφωτική δράση που επέλεξε να υλοποιήσει το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα συμβάλλει πρακτικά στην ανάπτυξη και την δημιουργική προώθηση με ψηφιακά μέσα τόσο των επιχειρήσεων όσο και του προορισμού.  
 
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, η γλώσσα είναι η αγγλική και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται με e-mail για το πρόγραμμα. 

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024