Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΜεγάλο το ενδιαφέρον για το 2ο Διεθνές Συνέδριο για τον Ιατρικό Τουρισμό
Ιατρικός τουρισμός

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το 2ο Διεθνές Συνέδριο για τον Ιατρικό Τουρισμό

Το φετινό συνέδριο εξέτασε τα θέματα των επενδύσεων, της ανάπτυξης και της προβολής, σε συνάρτηση με τους προορισμούς, του προμηθευτές και τις υπηρεσίες των κλάδων υγείας και τουρισμού.

Με επιτυχία και μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το δεύτερο διεθνές συνέδριο για τον Ιατρικό Τουρισμό, στα πλαίσια του DYO FORUM, στις 16–17 Απριλίου, στο Metropolitan Expo.

Το διεθνές συνέδριο για τον Ιατρικό Τουρισμό κατάφερε να ενώσει τις υπηρεσίες υγείας και τουρισμού, σε μία ευρύτερη προσπάθεια για την ανάδειξη του σημαντικού αυτού κλάδου για την οικονομία της χώρας.

Το φετινό συνέδριο εξέτασε τα θέματα των επενδύσεων, της ανάπτυξης και της προβολής, σε συνάρτηση με τους προορισμούς, του προμηθευτές και τις υπηρεσίες των κλάδων υγείας και τουρισμού.

Μεταξύ των σπουδαίων ομιλητών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήταν ο Dr. Fawzi Al – Hammouri, President, Jordanian Private Hospitals Association, τον Dr. Fedon Alexander Lindberg, Founder, Weight in Balance, την Leila Wilcox CEO, Wilberry Solutions, τον Emin Cakmak Chairman, Global Healthcare Travel, τον Yunus Gurkan Supervisory Board President, Global Healthcare Travel Council, τον κ. Timothy Ananiadis, Managing Director – Hotel Grande Bretagne/Hotel King George, τον κ. Κωνσταντίνο Πάντο, διευθυντή της Κλινικής Genesis, την δρα Ανατολή Παταρίδου, χειρουργό Κεφαλής – λαιμού, τον καθηγητή κ. Νικήτα Ασημακόπουλο, τον αναπλ. καθηγητή κ. Νικόλαο Κούβελα, τον καθηγητή Χειρουργικής κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη και τον καθηγητή Δερματολογίας κ. Κωνσταντίνο Κουσκούκη.

Χαιρετισμό στο συνέδριο απεύθυναν ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης κ. Γεώργιος Τζιάλλας, ο πρόεδρος του Ελληνο-Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Κουτσίκος και οι συνδιοργανωτές του συνεδρίου κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, διευθυντής της healthCare cybernetics και o κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης, οικονομολόγος, πρόεδρος του ΖΙΤΑ group.

Παράλληλα με το συνέδριο πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες δράσεις:  

  • H συνάντηση της επιτροπής διοίκησης του παγκόσμιου συμβουλίου για τον ιατρικό τουρισμό (GHTC).
  • Η υπογραφή ενός μνημονίου με δήλωση πρόθεσης  συνεργασιών μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων επαγγελματιών του κλάδου.
  • Η παρουσίαση ενός προγράμματος για την υγεία στην Ελλάδα που σκοπό έχει να βάλει τη χώρα στον παγκόσμιο χάρτη όσον αφορά στον Ιατρικό Τουρισμό.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024