Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & Προβολή#aegeanlikenoother: Νέα τουριστική ψηφιακή καμπάνια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Προώθηση προορισμού

#aegeanlikenoother: Νέα τουριστική ψηφιακή καμπάνια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Η προβολή της καμπάνιας στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο ψηφιακής επικοινωνίας, το οποίο περιλαμβάνει επικοινωνία μέσω ψηφιακών εργαλείων και hi-end digital επικοινωνίας και προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εν λόγω καμπάνιας.

Η ψηφιακή εποχή για την παρουσία και προβολή των τουριστικών προορισμών του Νοτίου Αιγαίου, τέθηκε σε νέα βάση, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την πλήρη αξιοποίησή τους. Η νέα ψηφιακή καμπάνια για τον τουρισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στόχο έχει να διαδώσει τη μοναδικότητα των νησιών της περιοχής σε όλη την υφήλιο.

Έχει ήδη ξεκινήσει να προωθείται δυναμικά η καμπάνια “Aegean Islands Like no Other” (εκπονήθηκε από τη Διεύθυνση Τουρισμού της ΠΝΑΙ σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την Marketing Greece) στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μέσα από τις επίσημες σελίδες της στο Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, αλλά και μέσα από το ολοκληρωμένο Tumblr campaign site. Οι χρήστες των social media μπορούν να εκτεθούν στο περιεχόμενο της καμπάνιας και στο ύφος του δημιουργικού των μοναδικών μηνυμάτων και στιγμών εμπειρίας.
www.facebook.com/aegeanislands.gr
www.twitter.com/AegeanIslands
www.instagram.com/aegeanislands

Η προβολή της καμπάνιας στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο ψηφιακής επικοινωνίας, το οποίο περιλαμβάνει επικοινωνία μέσω ψηφιακών εργαλείων και hi-end digital επικοινωνίας και προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εν λόγω καμπάνιας. Ωστόσο, η καμπάνια θα αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική κι απήχηση με τη διάδοση των μηνυμάτων μέσω των τοπικών αλλά και προσωπικών σελίδων και μέσα από την άμεση και ενεργή εμπλοκή καθενός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024