Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ EGYPTAIR διπλασιάζει τις πτήσεις της προς Κάιρο από το 'Ελ. Βενιζέλος'
Αεροπορικές εταιρείες

Η EGYPTAIR διπλασιάζει τις πτήσεις της προς Κάιρο από το 'Ελ. Βενιζέλος'

Η αιγυπτιακή αεροπορική εταιρεία προσθέτει ημερησίως και μια απογευματινή πτήση προς Κάιρο, στην ήδη υπάρχουσα πρωινή της πτήση.

Η EGYPTAIR ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του ελληνικού κοινού, που ενδιαφέρεται να επισκεφτεί το Κάιρο και να γνωρίσει τον αιγυπτιακό πολιτισμό ή μέσω Καΐρου να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, διπλασιάζει τις πτήσεις της προς Κάιρο από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Συγκεκριμένα, η αιγυπτιακή αεροπορική εταιρεία προσθέτει ημερησίως και μια απογευματινή πτήση προς Κάιρο, στην ήδη υπάρχουσα πρωινή της πτήση. Σημειώνεται ότι η EGYPTAIR διαθέτει και μια πτήση κάθε Δευτέρα και Παρασκευή προς Αλεξάνδρεια.

Η EGYPTAIR προσφέρει:

  • στους επιβάτες όλων των πτήσεων το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23κ. η κάθε μία)
  • στους επιβάτες τράνζιτ πτήσης που θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων
  • στους επιβάτες τράνζιτ πτήσης με παραμονή από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων).
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024