Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα με θέμα 'Καινοτομία, Αειφόρος Ανάπτυξη και Τουρισμός' στην Πάρο
Ημερίδες

Ημερίδα με θέμα 'Καινοτομία, Αειφόρος Ανάπτυξη και Τουρισμός' στην Πάρο

Η ημερίδα θα είναι ανοικτή στο κοινό και απευθύνεται κυρίως στους επαγγελματίες του τουρισμού, τους νέους επιχειρηματίες, αλλά και τους τοπικούς φορείς.

H Perantinos Travel and Tourism, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου για 2η συνεχή χρονιά, ανακοινώνουν τη διοργάνωση της 2ης ημερίδας με θέμα “Καινοτομία, Αειφόρος Ανάπτυξη και Τουρισμός”, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου στην αίθουσα “Αρχίλοχος”, στην Παροικιά της Πάρου.

Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τα περιβαλλοντικά προβλήματα που απειλούν και απασχολούν το νησί της Πάρου και να προτείνει λύσεις για την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής της κληρονομιάς. Παράλληλα, να αναπτύξει τον διάλογο μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων με σκοπό την κατάθεση προτάσεων και την ανάληψη πρωτοβουλιών προς την κατεύθυνση μιας πιο αειφόρου ανάπτυξης.

Η ημερίδα θα καλύψει τις ακόλουθες ενότητες:
1. Καινοτομία στον Τουρισμό
2. Πιστοποίηση, εξασφάλιση ποιότητας και αειφορία
3. Καινοτομία στη νεανική επιχειρηματικότητα και τοπική κοινωνία

Η ημερίδα θα είναι ανοικτή στο κοινό και απευθύνεται κυρίως στους επαγγελματίες του τουρισμού, τους νέους επιχειρηματίες, αλλά και τους τοπικούς φορείς.

Συvδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πάρου και η Innovaros Paros Innovation Group, με φορείς υποστήριξης την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου (ΚΔΕΠΑΠ) και τους “Φίλους της Πάρου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024