Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδες

Ημερίδα με θέμα 'Καινοτομία, Αειφόρος Ανάπτυξη και Τουρισμός' στην Πάρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 May 2016, 15:09

Η ημερίδα θα είναι ανοικτή στο κοινό και απευθύνεται κυρίως στους επαγγελματίες του τουρισμού, τους νέους επιχειρηματίες, αλλά και τους τοπικούς φορείς.


H Perantinos Travel and Tourism, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου για 2η συνεχή χρονιά, ανακοινώνουν τη διοργάνωση της 2ης ημερίδας με θέμα ”Καινοτομία, Αειφόρος Ανάπτυξη και Τουρισμός”, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου στην αίθουσα “Αρχίλοχος”, στην Παροικιά της Πάρου.

Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τα περιβαλλοντικά προβλήματα που απειλούν και απασχολούν το νησί της Πάρου και να προτείνει λύσεις για την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής της κληρονομιάς. Παράλληλα, να αναπτύξει τον διάλογο μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων με σκοπό την κατάθεση προτάσεων και την ανάληψη πρωτοβουλιών προς την κατεύθυνση μιας πιο αειφόρου ανάπτυξης.

Η ημερίδα θα καλύψει τις ακόλουθες ενότητες:
1. Καινοτομία στον Τουρισμό
2. Πιστοποίηση, εξασφάλιση ποιότητας και αειφορία
3. Καινοτομία στη νεανική επιχειρηματικότητα και τοπική κοινωνία

Η ημερίδα θα είναι ανοικτή στο κοινό και απευθύνεται κυρίως στους επαγγελματίες του τουρισμού, τους νέους επιχειρηματίες, αλλά και τους τοπικούς φορείς.

Συvδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πάρου και η Innovaros Paros Innovation Group, με φορείς υποστήριξης την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου (ΚΔΕΠΑΠ) και τους ”Φίλους της Πάρου”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top