Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

FED HATTA: Δώδεκα και περισσότεροι λόγοι για ελληνορωσικές συνεργασίες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Μάιος 2016, 12:10

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης παρουσίασε στο Ελληνορωσικό Φόρουμ 'Ρωσία και Ελλάδα: Πραγματικότητα και προοπτικές συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού' το πρόγραμμα 'Δώδεκα', που έχει στόχο την ανάπτυξη του δωδεκάμηνου τουρισμού και αναδεικνύει λιγότερο γνωστούς προορισμούς, προτρέποντας τους Ρώσους TOs να τα αναπτύξουν σε συνεργασία με τα ελληνικά τουριστικά γραφεία.


Οι σώδεκα και περισσότεροι άξονες για ελληνορωσικές τουριστικές συνεργασίες, αναπτύχθηκαν στο Ελληνορωσικό Φόρουμ με θέμα “Ρωσία και Ελλάδα: Πραγματικότητα και προοπτικές συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού” που διοργανώθηκε στην Αθήνα από το Υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας, τον ΕΟΤ και τον Rostouris, στα πλαίσια και του έτους Ελλάδας - Ρωσίας 2016.

Στο φόρουμ συμμετείχε ενεργά η Ομοσπονδία FEDHATTA και τα τουριστικά γραφεία, Μέλη των Ενώσεών της από όλη την Ελλάδα, που εξειδικεύονται στη ρωσικήα γορά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ρόδος, Κέρκυρα, Πιερία, Ζάκυνθος, Κυκλάδες, κ.ά.).

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας υπήρξαν δύο βασικοί ομιλητές, οι οποίοι εκπροσώπησαν τον κλάδο των τουριστικών γραφείων. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης παρουσίασε, ενθουσιάζοντας τους Ρώσους Tour Operators, το πρόγραμμα “Δώδεκα”, το οποίο έχει στόχο την ανάπτυξη του δωδεκάμηνου τουρισμού και αναδεικνύει λιγότερο γνωστούς προορισμούς, δραστηριότητες κ.λπ., προτρέποντάς τους να τα αναπτύξουν σε συνεργασία με τα ελληνικά τουριστικά γραφεία.

Ο κ. Γιώργος Παλιούρας, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, παρουσίασε τη “δυναμική ανάπτυξης της κρουαζιέρας στην Ελλάδα” ενημερώνοντας τους Ρώσους συναδέλφους για την ελληνική κρουαζιέρα και καλώντας τους να συνεργαστούν με τους Έλληνες επιχειρηματίες εκμεταλλευόμενοι την πιο σύγχρονη και ταχέως αναπτυσσόμενη τουριστική υπηρεσία παγκοσμίως.

Στα πλαίσια του φόρουμ πραγματοποιήθηκαν και Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων και των Ρώσων Τουριστικών επιχειρηματιών, στις οποίες εκφράστηκε το έντονο ενδιαφέρον των Ρώσων τόσο για τους παραδοσιακούς προορισμούς της χώρας μας, όσο και για την ανακάλυψη των νέων προορισμών και δραστηριοτήτων που αναδεικνύονται και προβάλλονται μέσα από το “Δώδεκα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top