Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα δρομολόγια για τις Μακεδονικές Αερογραμμές

Νέα δρομολόγια για τις Μακεδονικές Αερογραμμές

Την έναρξη δύο νέων δρομολογίων, προς Στοκχόλμη και Σάλτσμπουργκ, ανακοίνωσαν οι Μακεδονικές Αερογραμμές, σε συνεργασία με tour operators της Σουηδίας και της Αυστρίας. Τα δρομολόγια αυτά, που θα αναχωρούν από […]

Την έναρξη δύο νέων δρομολογίων, προς Στοκχόλμη και Σάλτσμπουργκ, ανακοίνωσαν οι Μακεδονικές Αερογραμμές<.>, σε συνεργασία<...> με tour operators της Σουηδίας και της Αυστρίας.

Τα δρομολόγια αυτά, που θα αναχωρούν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή προς Στοκχόλμη και κάθε Τρίτη και Σάββατο προς Σάλτσμπουργκ, με αεροσκάφος τύπου Boeing 737/400 (167 θέσεων).

Οι Μακεδονικές Αερογραμμές με το άνοιγμα αυτό, αφενός επανασυνδέουν τον απόδημο Ελληνισμό της Σουηδίας που ανέρχεται σε 500.000 ανθρώπους με τη μητέρα πατρίδα και αφετέρου διευκολύνουν την επιχειρηματική και τουριστική κίνηση από την Αυστρία και τις σκανδιναβικές χώρες.

Στους δύο νέους προορισμούς θα προστεθεί ένα ακόμη δρομολόγιο την εβδομάδα κατά τη θερινή περίοδο, προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση κατά την τουριστική περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μακεδονικές Αερογραμμές συνεχίζουν και φέτος την κερδοφόρα πορεία τους, παρουσιάζοντας αύξηση εσόδων και κερδών, έναντι των προηγούμενων χρήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024