Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Το Electrolux Professional Cooking Tour στο Γαλαξίδι

Θοδωρής Κουμέλης - 25 Μάιος 2016, 13:17

Η Electrolux Professional, στα πλαίσια του προγράμματός της Cooking Tour / Εταιρικό πρόγραμμα υποστήριξης της τουριστικής βιομηχανίας, φιλοξενίας και εστίασης, ήταν ο βασικός υποστηρικτής και χορηγός στην εκδήλωση '3η Ρουμελιώτικη Κουζίνα', στο Γαλαξίδι.


Με επιτυχία έγινε η εκδήλωση “3η Ρουμελιώτικη Κουζίνα” στο Γαλαξίδι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Και ως γιορτή, και ως εμπορική συγκέντρωση, και ως τουριστικό – μαγειρικό γεγονός, με πολλές ενεργές συμμετοχές προσωπικοτήτων, ξενοδόχων, καταστηματαρχών, φορέων τοπικών αρχών, αλλά και απλό κόσμο, που έτυχε να επισκεφτούν το Γαλαξίδι, την Κυριακή 15 Μαΐου.

Η Electrolux Professional, στα πλαίσια του προγράμματός της Cooking Tour / Εταιρικό πρόγραμμα υποστήριξης της τουριστικής βιομηχανίας, φιλοξενίας και εστίασης, ήταν ο βασικός υποστηρικτής και χορηγός για την πραγματοποίηση του 3ου γαστρονομικού αυτού γεγονότος, γιορτής της ρουμελιώτικης κουζίνας. Φαίνεται λοιπόν ότι αυτό το γεγονός θα καθιερωθεί με την σύμπραξη και υποστήριξη της εταιρείας ως θεσμικό / τοπικό γεγονός.“Νοιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια που μέσα από την κορυφαία τεχνογνωσία, τεχνολογία αιχμής και μοναδική ποιότητα που έχουμε παγκοσμίως, παρέχουμε ωφέλειες στην καθημερινή δουλειά των εργαζομένων στην τουριστική βιομηχανία διαμέσου αυτών των ζωντανών εκδηλώσεων. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές της τοπικής σχολής και τους επιχειρηματίες κάνοντας την εργασία τους πιο αποδοτική, πιο οικονομική, πιο ασφαλή, όπως κανείς άλλος δεν μπορεί”, ανέφερε ο κ. Γιώργος Σχοινάς, Product Manager της Electrolux Professional σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επόμενος σταθμός είναι, πριν τις θερινές διακοπές, η Μύκονος.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top