Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΣΕΤΚΕ

Νέο λογότυπο για τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Μάιος 2016, 14:50

Το νέο λογότυπο της ΣΕΤΚΕ, αντανακλά σχεδιαστικά και ξεκάθαρα τη δραστηριότητά της, χρησιμοποιώντας ευρηματικά την απεικόνιση του κλειδιού, της σκεπής, αλλά και του λαμπερού ήλιου.


Σε επανασχεδιασμό του λογοτύπου της, μετά τη μετονομασία της, προχώρησε η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος - ΣΕΤΚΕ, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της επικοινωνιακής της εικόνας.

Το νέο λογότυπο σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τη ΣΕΤΚΕ, η οποία πλέον έχει ξεκάθαρο, διττό προσανατολισμό, αφενός να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις ανάπτυξης για τα μέλη της και αφετέρου να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας στους πελάτες της.

Πλήρως εναρμονισμένο με τη σύγχρονη εικόνα που θέλει να παρουσιάσει, το νέο λογότυπο της ΣΕΤΚΕ, αντανακλά σχεδιαστικά και ξεκάθαρα τη δραστηριότητά της, χρησιμοποιώντας ευρηματικά την απεικόνιση του κλειδιού, της σκεπής, αλλά και του λαμπερού ήλιου.

Ο επανασχεδιασμός του λογοτύπου απεικονίζει τη θέση και τον ρόλο της Συνομοσπονδίας στο σύγχρονο, τουριστικό γίγνεσθαι για τις επιχειρήσεις-μέλη της και την πελατοκεντρική της φιλοσοφία.

Στόχος της είναι η αναβάθμιση και η εξειδίκευση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι επιχειρήσεις μικρών τουριστικών καταλυμάτων, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν, με απώτερο σκοπό να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του σύγχρονου ταξιδιώτη.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top