Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Στο Ελληνο- Αιγυπτιακό Φόρουμ η FEDHATTA και τα τουριστικά γραφεία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 31 Μάιος 2016, 09:51

Ο πρόεδρος της FEDHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης παρουσίασε στους Αιγύπτιους συμμετέχοντες το πρόγραμμα 'Δώδεκα', το οποίο έχει στόχο την ανάπτυξη του δωδεκάμηνου τουρισμού και αναδεικνύει λιγότερο γνωστούς προορισμούς, δραστηριότητες κ.λπ., προτρέποντάς τους να τα αναπτύξουν σε συνεργασία με τα ελληνικά τουριστικά γραφεία.


Στο Ελληνο-Αιγυπτιακό Φόρουμ για τον Τουρισμό και την προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και συνεργειών στον κλάδο του τουρισμού συμμετείχε η Ομοσπονδία FEDHATTA (Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων) μέσω του προέδρου της κ. Λύσανδρου Τσιλίδη, καθώς και εκπρόσωπων τουριστικών γραφείων, αλλά και εν γένει της “οικογένειας” του ελληνικού τουρισμού.

Το φόρουμ έλαβε χώρα τη Δευτέρα 23 Μαΐου στο Κάιρο, με μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων και Αιγύπτιων επιχειρηματιών του Τουρισμού, καθώς και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, υπό την αναπλ. υπουργό κα Έλενα Κουντουρά και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο.Στο πλαίσιο του φόρουμ πραγματοποιήθηκαν Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων ελληνικών και των αιγυπτιακών τουριστικών γραφείων, στις οποίες εκφράστηκε το έντονο ενδιαφέρον για την επίτευξη άμεσων συνεργασιών.

Επιπλέον, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης παρουσίασε, ενθουσιάζοντας τους Αιγύπτιους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα “Δώδεκα”, το οποίο έχει στόχο την ανάπτυξη του δωδεκάμηνου τουρισμού και αναδεικνύει λιγότερο γνωστούς προορισμούς, δραστηριότητες κ.λπ., προτρέποντάς τους να τα αναπτύξουν σε συνεργασία με τα ελληνικά τουριστικά γραφεία.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top