Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεργασία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου με το Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας
Οινοτουρισμός

Συνεργασία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου με το Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης οι επιχειρηματίες του Λουτρακίου και οι οινοπαραγωγοί της Νεμέας γνωρίστηκαν μεταξύ τους, αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν ενδεχόμενες μελλοντικές συνεργασίες και συνέργειες, κάνοντας παράλληλα γευστική δοκιμή οίνων με ετικέτες Νεμέας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου και το Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας την Τετάρτη 25 Μαΐου στο εστιατόριο “Ωκεανός” του Club Hotel Casino Loutraki.

Στην εκδήλωση έγινε προβολή του πλαισίου συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, με σκοπό την ανάπτυξη της συνείδησης για την κατανάλωση τοπικών εμφιαλωμένων κρασιών, καθώς επίσης και την ανάδειξη της τουριστικής και πολιτιστικής αξίας της Νεμέας ως οινοτουριστικού προορισμού και αναπόσπαστου στοιχείου του τουριστικού προϊόντος του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής.

Από την πλευρά του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου παρευρέθηκε το σύνολο του ΔΣ του οργανισμού και περισσότερες από 60 επιχειρήσεις-μέλη-καθώς η δεξίωση έγινε με την ολοκλήρωση της 5ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης- Ξενοδόχοι από την Κορινθία (μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας), ενώ από την πλευρά του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας συμμετείχαν περισσότεροι από 30 οινοπαραγωγοί οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επιχειρηματίες του Λουτρακίου και οι οινοπαραγωγοί της Νεμέας γνωρίστηκαν μεταξύ τους, αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν ενδεχόμενες μελλοντικές συνεργασίες και συνέργειες, κάνοντας παράλληλα γευστική δοκιμή οίνων με ετικέτες Νεμέας.

Όλοι συμφώνησαν ότι τέθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας ώστε τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία του Λουτρακίου να εντάξουν τα εμφιαλωμένα κρασιά της Νεμέας στις παροχές προς τους πελάτες τους, τα τουριστικά γραφεία να εντάξουν τη Νεμέα και τα οινοποιεία στις εκδρομές τους εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

  • Ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης
  • Ο δήμαρχος Νεμέας, κ. Κωνσταντίνος Καλατζής
  • Ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Γεώργιος Πετρίτσης
  • Το μέλος του Δ.Σ της Πελοπόννησος ΟΤΑ κ. Ευάγγελος Μπεχράκης
  • Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Βασίλειος Νανόπουλος
  • Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας κ. Νίκος Βλάχος.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024