Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΣΕΤΚΕ

Κάρτα μέλους, μία νέα υπηρεσία από τη ΣΕΤΚΕ

Θοδωρής Κουμέλης - 01 Ιούνιος 2016, 12:45

H κάρτα μέλους θα διατίθεται από την ΣΕΤΚΕ αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα μέλη της, τα οποία θα μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά από μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις.


Με την είσοδό της σε μία νέα εποχή εξωστρέφειας, η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος - ΣΕΤΚΕ, εγκαινιάζει την κάρτα μέλους, μία νέα πρωτοποριακή υπηρεσία για τις επιχειρήσεις - μέλη της.

H νέα υπηρεσία προσφέρεται με την ευγενική χορηγία της Eurobank, που είναι και το πρώτο τραπεζικό ίδρυμα το οποίο παρέχει δωρεάν στις επιχειρήσεις - μέλη της Συνομοσπονδίας τις συσκευές POS, για την πραγματοποίηση συναλλαγών με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες, αλλά και το χαμηλότερο ποσοστό χρεώσεων.

H κάρτα μέλους θα διατίθεται από την ΣΕΤΚΕ αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα μέλη της, τα οποία θα μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά από μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Στόχος της νέας πρωτοβουλίας της ΣΕΤΚΕ είναι να διαμορφωθεί ένα δίκτυο συμβεβλημένων εταιρειών, οι οποίες θα πληρούν υψηλά ποιοτικά κριτήρια και θα μπορούν να ανταποκρίνονται και να καλύπτουν τις αγοραστικές ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρηματιών μικρών τουριστικών καταλυμάτων.

Στο δίκτυο αυτό θα συμμετάσχουν επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων και τομέων και καλύπτουν το σύνολο των αναγκών σχεδιασμού, κατασκευής, διακόσμησης, ανακαίνισης και εξοπλισμού τουριστικών καταλυμάτων.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top