Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Προβολή της Αττικής στη Βασιλεία της Ελβετίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Ιούνιος 2016, 09:55

Στην εκδήλωση έγινε και παρουσίαση των επισκέψιμων οινοποιείων και γευσιγνωσία των κρασιών της Αττικής από την κυρία Ακριβή Μπέλμπα, εκπρόσωπο της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Αττικής (ΕΝΟΑΑ), συνοδεία ελληνικών γεύσεων.


Η Περιφέρεια Αττικής διοργάνωσε στη Βασιλεία της Ελβετίας εκδήλωση με τίτλο: “Αττική: Ένας πολυδιάστατος τουριστικός προορισμός για όλο το χρόνο!”, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, στην αίθουσα “The Printing Room, Druckereihalle im Ackermannshof”.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προβολή της Αττικής, ως μοναδικού τουριστικού προορισμού για ολιγοήμερες διακοπές σε όλες τις εποχές του χρόνου.


Η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος σε θέματα Τουριστικής Προβολής κα Ελένη Δημοπούλου, η πρέσβης της Ελλάδος στη Βέρνη κα Χαρά Σκολαρίκου και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Θεόδωρος Αγγελόπουλος.


Αναλύθηκαν με άμεσο τρόπο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αττικής Γης: το ήπιο κλίμα και το αττικό φως, η γαστρονομία, ο κλασικός και ο μοντέρνος πολιτισμός, ο θαλάσσιος τουρισμός (yachting - sailing), τα επισκέψιμα οινοποιεία της Αττικής και τα κρασιά της, η κουζίνα της και οι φυσικές ομορφιές της, η διασκέδαση και η νυχτερινή ζωή και η φιλοξενία των κατοίκων της, που κάνουν την Αττική ένα μοναδικό προορισμό σε όλη τη Μεσόγειο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η ομάδα της τουριστικής προβολής της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, με το συντονισμό της εντεταλμένης περιφερειακής σύμβουλου για την Τουριστική Προβολή της Αττικής, κας Ελένης Δημοπούλου, είχε επαφές με την ελληνική ομογένεια και Ελβετούς φιλέλληνες που αποτελούν ενεργούς πολλαπλασιαστές της κοινής γνώμης στην Ελβετία.

Στην εκδήλωση έγινε επίσης παρουσίαση των επισκέψιμων οινοποιείων και γευσιγνωσία των κρασιών της Αττικής από την κυρία Ακριβή Μπέλμπα, εκπρόσωπο της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Αττικής (ΕΝΟΑΑ), συνοδεία ελληνικών γεύσεων.


Η εκπρόσωπος της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα Αττικής (ΕΝΟΑΑ) κα Α. Μπέλμπα κατά την παρουσίαση και  γευσιγνωσία των Αττικών οίνων.


Η εκδήλωση της Περιφέρειας Αττικής είχε τη στήριξη και την συνεργασία του γραφείου του ΕΟΤ Αυστρίας, ενώ διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βέρνη και της πρέσβεως, κας Χαρά Σκολαρίκου που την τίμησε με την παρουσία της. Επίσης, παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Κύκλου των Φίλων της Ελλάδας στη Βασιλεία, κα Κατερίνα Wahli, ο Εφημέριος της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας Βορειοδυτικής Ελβετίας στη Βασιλεία, πατήρ Κωνσταντίνος Κοσμίδης και πολλοί Ελβετοί φιλέλληνες.

Στη φωτογραφία, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος σε θέματα Τουριστικής Προβολής κα Ελένη Δημοπούλου κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top