Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Δέκα έξι χρόνια συνεχούς βράβευσης του Ομίλου Aldemar Resorts με "Γαλάζια Σημαία"

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Ιούνιος 2016, 13:11

Βραβεύθηκαν οι παραλίες των ξενοδοχείων του Ομίλου Aldemar Resorts στην Ηλεία (Σκαφιδιά), τη Χερσόνησο της Κρήτης (παραλίες Ανισσαρά και Αγ. Γεωργίου), και τη Ρόδο (παραλία Καλλιθέας και Καβουράκια).


Με τη “Γαλάζια Σημαία” πιστοποιήθηκε για μία ακόμη φορά ο Όμιλος Aldemar Resorts, συμπληρώνοντας 16 χρόνια συνεχούς βράβευσης. Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν οι παραλίες των ξενοδοχείων του Ομίλου Aldemar Resorts στην Ηλεία (Σκαφιδιά), τη Χερσόνησο της Κρήτης (παραλίες Ανισσαρά και Αγ. Γεωργίου), και τη Ρόδο (παραλία Καλλιθέας και Καβουράκια) για την εξαιρετική ποιότητα των υδάτων τους.

Η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Aldemar Resorts, “Mare Verde” που, με αφετηρία το 1997, αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα ΕΚΕ που εφάρμοσε επιχείρηση τουρισμού στην Ελλάδα! Με επενδύσεις που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ σε ενεργειακές τεχνολογίες, στη διαχείριση υδάτων, την εκπαίδευση και την έρευνα, το “Mare Verde” της Aldemar έχει κατά καιρούς αποσπάσει πλήθος βραβείων και διακρίσεων, όπως τα Green Keys, το Environmental Index, τo Europe’s Leading Green Hotel Chain, την πιστοποίηση ISO 14001, κ.ά.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Aldemar Resorts, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, “συγχαρητήρια σε όλες τις ελληνικές υποψηφιότητες που χάρισαν στη χώρα μας την 3η θέση στη φετινή βράβευση του θεσμού, ανάμεσα σε 49 άλλες χώρες. Πολλά συγχαρητήρια επίσης στον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρη Τάσσιο για την επιτυχή διοργάνωση της πρώτης τελετής βράβευσης που πραγματοποιήθηκε ποτέ εκτός Δανίας, που αποτελεί την έδρα του οργανισμού. Σε μια εποχή συνεχών προκλήσεων και μηδενικής στήριξης, οι Έλληνες δείχνουν την αγάπη τους για το περιβάλλον και τον βιώσιμο τουρισμό, ανοίγοντας παράλληλα τον διάλογο για τα σκουπίδια, τα προβλήματα διαχείρισης των φυσικών πόρων και την ενεργειακή κρίση. Σεβόμαστε και θαυμάζουμε την εξωστρέφειά τους και, κυριότερο απ’όλα, παραδειγματιζόμαστε. Γιατί, οφείλουμε να θυμόμαστε όλοι ότι τουρισμός χωρίς περιβάλλον και κοινωνική ευημερία, δεν υπάρχει”.

Οι δράσεις του προγράμματος “Mare Verde” αφορούν κυρίως σε θέματα διαχείρισης, εξυγίανσης και εκσυγχρονισμού του φυσικού, οικιστικού και κοινωνικού περιβάλλοντος. Παράλληλα με το περιβαλλοντικό της έργο, η Aldemar Resorts – ως υπεύθυνη εταιρία-πολίτης – προωθεί ποικίλες δράσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα, όπως π.χ. τη λειτουργία της δικής της Τράπεζας Αίματος για την υποστήριξη των εργαζομένων και των οικογενειών τους, προγράμματα σίτισης, προγράμματα κοινωνικής προσφοράς σε ευπαθείς ομάδες, κ.ο.κ. Είτε μόνος του είτε σε συνεργασία με τοπικούς και εθνικούς φορείς και τις επιχειρήσεις, o Όμιλος Aldemar Resorts θα συνεχίσει να αναπτύσσει καινοτόμες δράσεις και προγράμματα, αναζητώντας λύσεις που θα οδηγούν με ασφάλεια τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον στο μέλλον που δικαιούνται.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top