Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΦιλοξενία Ολλανδής δημοσιογράφου από το δίκτυο Guest Inn στην Ήπειρο
Αγροτουρισμός

Φιλοξενία Ολλανδής δημοσιογράφου από το δίκτυο Guest Inn στην Ήπειρο

Από τις 28/05 έως τις 04/06/2016 η Ολλανδή δημοσιογράφο Katja Brokke επισκέφθηκε την πόλη της Πάργας και των Ιωάννινων, καθώς και το Κεντρικό και Δυτικό Ζαγόρι για τις ανάγκες 5 στοχευμένων άρθρων σχετικά με την εκτενή παρουσίαση και προβολή της παραδοσιακής και αυθεντικής Ελλάδας.

Το δίκτυο Guest Inn, το πρώτο δίκτυο προβολής αγροτουριστικών και παραδοσιακών ξενώνων, σε συνέχεια των παρουσιάσεων που υλοποίησε σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών τον περασμένο Μάρτιο, οργάνωσε ένα 7ήμερο ταξίδι στην περιοχή της Ηπείρου για τη γνωστή Ολλανδή δημοσιογράφο Katja Brokke.

Από τις 28/05 έως τις 04/06/2016 η δημοσιογράφος επισκέφτηκε την πόλη της Πάργας και των Ιωάννινων, καθώς και το Κεντρικό και Δυτικό Ζαγόρι για τις ανάγκες 5 στοχευμένων άρθρων σχετικά με την εκτενή παρουσίαση και προβολή της παραδοσιακής και αυθεντικής Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα ταξίδι με κεντρικό άξονα την ανάδειξη και παρουσίαση των άγνωστων πτυχών των περιοχών αυτών στους αναγνώστες των μεγαλύτερων ολλανδικών περιοδικών. Η θεματολογία των άρθρων αφορά μεταξύ άλλων: τα μυστικά της πόλης των Ιωαννίνων με τα μάτια των ντόπιων, τα τοπικά προϊόντα και τη παραδοσιακή κουζίνα της Ηπείρου, τον τουριστικό οδηγό εξερεύνησης της Πάργας με μοναδικά tips, και τέλος τις εκπληκτικά άγνωστες παραλίες της Ηπείρου.

Η δημοσιογράφος επισκέφτηκε παράλληλα το Νεκρομαντείο στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας, το παλαιό κάστρο και μερικά από τα πιο γνωστά μουσεία στην περιοχή των Ιωαννίνων, καθώς και τα χωριά Βίτσα, Μονοδένδρι, Βίκο, Κήποι και Δίλοφο στα Ζαγόρια. Τέλος, είχε την ευκαιρία να κάνει ιππασία στο Πάπιγγο και rafting στον Βοϊδομάτη, ανακαλύπτοντας περισσότερους τρόπους για να κάνουν τη διαμονή τους ακόμα πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα οι ταξιδιώτες.


Ξενοδοχείο Acrothea στην Πάργα.

Για τις ανάγκες των παραπάνω θεμάτων η δημοσιογράφος φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες των ξενώνων-μελών του δικτύου Guest Inn και πιο συγκεκριμένα από το ξενοδοχείο Acrothea στην Πάργα, τον ξενώνα Aiolides στου Αρχάγγελους στο Κεντρικό Ζαγόρι και τον ξενώνα Aberratio στην Αρίστη στο Δυτικό Ζαγόρι.


Ο ξενώνας Aiolides στου Αρχάγγελους, στο Κεντρικό Ζαγόρι.

Το ταξίδι αυτό είναι το πρώτο που διοργανώνεται σε συνεργασία με το γραφείο EOT Κάτω Χωρών για Ολλανδούς – Βέλγους δημοσιογράφους και bloggers. Εν συνεχεία έχουν προγραμματιστεί μία σειρά ταξιδιών που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του χρόνου σε όλη την Ελλάδα.

Στη φωτογραφία, ο ξενώνας Aberratio στην Αρίστη, στο Δυτικό Ζαγόρι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024