Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Grecotel γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας
Ξενοδοχεία

Η Grecotel γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας

Η Grecotel αφιερώνει μία εβδομάδα (11-17 Ιουνίου) στη σωματική και πνευματική υγεία, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της.

Με έμπνευση από την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας, που γιορτάζεται στις 11 Ιουνίου σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Grecotel αφιερώνει μία ολόκληρη εβδομάδα στην σωματική και πνευματική υγεία σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της. Ειδικοί trainers και διεθνείς guru της ευζωίας δημιούργησαν μοναδικά προγράμματα που εστιάζουν στη Yoga, το Tai Chi, την Πεζοπορία, την Ποδηλασία, αλλά και το Golf, τις ολιστικές θεραπείες και την περίφημη Κρητική Detox Διατροφή.


Οι Yoga Masters κ.κ. Alexandros Surya Deva και Λεωνίδας Τζώρας.

Τώρα μπορεί κανείς να αναζωογονήσει σώμα και πνεύμα με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Himalayan Yoga Master Swami Samarpan, να ανακαλύψει τις θεραπευτικές ιδιότητες της ενέργειας του σώματός σας από τον Spiritual Teacher & Reiki Master Draguta Sirghei, να απελευθερωθεί από ένταση και στρες υπό τους ήχους ενός Gong spirit session από τους Yoga Masters κ.κ. Alexandros Surya Deva και Λεωνίδα Τζώρα με το μεγαλύτερο Gong στον κόσμο. Ακόμη, να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα με ασκήσεις Tai Chi από τον καταξιωμένο στο εξωτερικό Tai Chi Master κ. Γιάννη Δημητρίου και να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο βιωματικής ανατομίας μέσα στο νερό από την βραβευμένη χορογράφο κα Αποστολία Παπαδαμάκη.


H χορογράφος κα Αποστολία Παπαδαμάκη.

Τέλος, ο διάσημος διατροφολόγος Esko Essence αποκαλύπτει τα μυστικά της Κρητικής Detox Διατροφής για υγεία & μακροζωία.


Ο διατροφολόγος Esko Essence.

Τα μοναδικά κέντρα αναζωογόνησης Elixir Spa στα πολυτελή ξενοδοχεία της Grecotel: Cape Sounio στο Σούνιο και Amirandes, White Palace, Caramel, Creta Palace & Meli Palace στην Κρήτη θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο 09.00 – 24.00 προσφέροντας επιλεγμένες θεραπείες Elixir και Ayurveda με 40% έκπτωση αποκλειστικά για την Εβδομάδα Ευεξίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024