Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου FORTHnet με την SABRE Hellas

Θοδωρής Κουμέλης - 11 Δεκέμβριος 2001, 00:00

H FORTHcrs<.>, θυγατρική εταιρία της FORTHnet, ξεκίνησε εμπορική συνεργασία με τη<...> SABRE<.>

Hellas, θυγατρική εταιρία της SABRE INC.

Η επίσημη παρουσίαση της εμπορικής συνεργασίας των δύο εταιριών, πραγματοποιήθηκε χθες σε εκδήλωση που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου δόθηκε η ευκαιρία σε εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας, να ενημερωθούν για τις νέες λύσεις καθώς και για τα μελλοντικά πλάνα ανάπτυξης των σχετικών υπηρεσιών που προκύπτουν από τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Το αντικείμενο της συνεργασίας αυτής, αφορά στη δημιουργία των προϋποθέσεων για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων λύσεων που να περιλαμβάνουν ηλεκτρονική κράτηση και έκδοση εισιτηρίων σε αεροπορικές, ναυτιλιακές και άλλες μεταφορικές ή τουριστικές επιχειρήσεις. Οι λύσεις αυτές απευθύνονται προς ναυτιλιακές και αεροπορικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία και άλλους ενδιαφερόμενους.

Συγκεκριμένα, μέσα από τη συνεργασία αυτή, δίνεται η ευκαιρία στις τουριστικές επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση πάνω από ενιαία μάσκα (interface) στα συστήματα κρατήσεων της FORTHcrs και της SABRE. Επιπρόσθετα δίνεται η δυνατότητα για την παροχή και υποστήριξη και άλλων συναφών υπηρεσιών από τον Όμιλο FORTHnet όπως ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών (τηλεφωνία, κυκλώματα δεδομένων, Internet και άλλες  υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας) στις εταιρίες που βρίσκονται στα συστήματα της SABRE Hellas.

Η SABRE INC, κατέχει την πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά στο χώρο των συστημάτων on line κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων (Global Distribution System).
Η FORTHcrs αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρία με αποκλειστικό αντικείμενο την τουριστική βιομηχανία και ηγείται στο χώρο παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικών συστημάτων κρατήσεων θέσεων και έκδοσης εισιτηρίων στην ελληνική ακτοπλοΐα και των συνδυασμένων μεταφορών, ενώ με τη συγκεκριμένη συμφωνία ενδυναμώνει την παρουσία της στην τουριστική αγορά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top