Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤα ανερχόμενα αστέρια της ευρωπαϊκής gourmet σκηνής ήταν το θέμα του φετινού Sani Gourmet Festival
Γαστρονομία

Τα ανερχόμενα αστέρια της ευρωπαϊκής gourmet σκηνής ήταν το θέμα του φετινού Sani Gourmet Festival

Εννιά νέοι chef, αναγνωρισμένοι ήδη από τους λάτρεις των γεύσεων, αλλά και από σχετικούς θεσμούς, κάποιοι έχοντας κατακτήσει το πρώτο τους αστέρι Michelin και άλλοι στην τελική ευθεία για να το κερδίσουν, ξετύλιξαν τη φαντασία τους στις κουζίνες των εστιατορίων του Sani Resort.

Το Sani Resort είναι εδώ και χρόνια ένας σημαντικός γαστρονομικός προορισμός επενδύοντας στην εφευρετικότητα ανθρώπων με γνώσεις και πάθος για το καλύτερο. Αρωγοί σ’αυτή του την προσπάθεια, όλοι οι chef που συμμετείχαν, οι άνθρωποι που εργάστηκαν μήνες αθόρυβα για τη σωστή προετοιμασία του, οι υπεύθυνοι και το προσωπικό των ξενοδοχείων Sani Asterias, Porto Sani, Sani Club, Sani Beach, της Sani Marina και των τεσσάρων εστιατορίων του Sani Resort – Byblos, Water Restaurant, Asian και Katsu– όπου διεξήχθη το Sani Gourmet 2016, τo τμήμα Προμηθειών και το προσωπικό της αποθήκης, το κοινό που έσπευσε να δοκιμάσει, να κρίνει και να επιβραβεύσει την προσπάθεια των ανθρώπων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρουσιάσουν τα πιο γευστικά και όμορφα πιάτα, τους καλεσμένους, τους δημοσιογράφους που κάλυψαν το γεγονός, καθώς βεβαίως και τους χορηγούς του.

Από τις 20 μέχρι τις 24 Μαΐου το Sani Gourmet 2016 αποκάλυψε έναν ολοκαίνουργιο γαστρονομικό κόσμο. Κυριολεκτικά καινούργιο, αφού το φετινό θέμα του ήταν τα ανερχόμενα αστέρια της ευρωπαϊκής gourmet σκηνής. Εννιά νέοι chef, αναγνωρισμένοι ήδη από τους λάτρεις των γεύσεων, αλλά και από σχετικούς θεσμούς, κάποιοι έχοντας κατακτήσει το πρώτο τους αστέρι Michelin και άλλοι στην τελική ευθεία για να το κερδίσουν, ξετύλιξαν τη φαντασία τους στις κουζίνες των εστιατορίων του Sani Resort.

Ο Mauricio Giovanini με τις αργεντίνικες ρίζες και πεδίο δράσης την Ισπανία, ο Γερμανός Jan Hoffmann, ο Αυστριακός Klemens Schraml, οι Ιταλοί Oliver Piras και Alessandra del Favero, ο Yorick Tieche από τη Γαλλία, ο Stephen Toman από τη Βόρεια Ιρλανδία και οι Έλληνες Σωτήρης Κοντιζάς και Αλέξανδρος Τσιοτίνης, καθένας χωριστά κατέθεσαν τη δημιουργικότητά τους με έμφαση στην κουζίνα που τους εμπνέει και τους οδηγεί σε ένα λαμπρό μέλλον.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024