Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςCelestyal Cruises και Aegean Miles+Bonus ενώνουν τις δυνάμεις τους
Κρουαζιέρα

Celestyal Cruises και Aegean Miles+Bonus ενώνουν τις δυνάμεις τους

Από τις 30 Μαΐου 2016, όλα τα μέλη του Miles+Bonus και αντίστοιχα πελάτες της Celestyal Cruises, κερδίζουν μίλια ενώ βρίσκονται εν πλω.

Η Celestyal Cruises και το Miles+Bonus, το πρόγραμμα πιστότητας της Aegean και της Olympic Air, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, δίνοντας στο ταξιδιωτικό κοινό ακόμα περισσότερα οφέλη και μοναδικές ευκαιρίες για διακοπές. Πιο συγκεκριμένα, από τις 30 Μαΐου 2016, όλα τα μέλη του Miles+Bonus και αντίστοιχα πελάτες της Celestyal Cruises, κερδίζουν μίλια ενώ βρίσκονται εν πλω.

Επομένως, οι επιβάτες της Celestyal Cruises κερδίζουν, ενώ ταξιδεύουν, μίλια στο πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean, ως εξής:

  • 5 μίλια για κάθε ευρώ που ξοδεύουν κατά την αγορά κάθε πακέτου κρουαζιέρας.
  • 1 μίλι για κάθε ευρώ που καταναλώνεται στις αγορές πάνω στο πλοίο.
  • Για τους κατόχους Gold Miles+Bonus κάρτας, δωρεάν αναβάθμιση στην κατηγορία της καμπίνας που έχουν επιλέξει, όπως, επίσης, και ένα κουπόνι 50 ευρώ για μία περιποίηση στο Spa του πλοίου.

Επίσης, οι δύο εταιρείες προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας τους για τους επιβάτες που είναι μέλη του Miles+Bonus. Ειδικά για κρατήσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο για την κρουαζιέρα της Celestyal Cruises “Ειδυλλιακό Αιγαίο”, οι επιβάτες κερδίζουν διπλά μίλια, 1 ευρώ = 10 μίλια, για κάθε κράτηση στις αναχωρήσεις με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, για το κοσμοπολίτικο Αιγαίο σε Μύκονο και Σαντορίνη, καθώς και μικρούς “παραδείσους”, όπως η Μήλος, η Ίος, η Κως, η Σύρος και το Τσεσμέ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024