Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης η αναπλ. υπουργός Τουρισμού
Υπουργείο Τουρισμού

Στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης η αναπλ. υπουργός Τουρισμού

Η κα Έλενα Κουντουρά θα μιλήσει αύριο στην ειδική ενότητα με θέμα 'Νέοι Ορίζοντες στην Τουριστική Βιομηχανία', στην οποία επίσης θα τοποθετηθούν ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού UNWTO κ. Taleb Rifai, ο επικεφαλής της Rosturism κ. Oleg Safonov, στελέχη της διεθνούς τουριστικής αγοράς και κυβερνητικοί εκπρόσωποι της Ρωσίας και του ρωσικού τουρισμού.

Για τη Ρωσία αναχωρεί η αναπλ. υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, όπου με τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Μάρδα εκπροσωπούν την Ελληνική Κυβέρνηση στις εργασίες του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, του ετήσιου θεσμού όπου παρίστανται πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι  της παγκόσμιας πολιτικής, οικονομικής και επιχειρηματικής κοινότητας.

Την έναρξη των εργασιών του Φόρουμ θα εγκαινιάσει ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και κεντρικοί ομιλητές είναι ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ κ. Ban Ki Moon και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jean-Claude Juncker.

Η αναπλ. υπουργός Τουρισμού θα μιλήσει αύριο στην ειδική ενότητα με θέμα “Νέοι Ορίζοντες στην Τουριστική Βιομηχανία”, στην οποία επίσης θα τοποθετηθούν ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) κ. Taleb Rifai, ο επικεφαλής της Rosturism κ. Oleg Safonov, στελέχη της διεθνούς τουριστικής αγοράς και κυβερνητικοί εκπρόσωποι της Ρωσίας και του ρωσικού τουρισμού. Επίσης η κα Κουντουρά θα συμμετάσχει σε ειδική ενότητα με θέμα τον τουρισμό που διοργανώνει η  οικονομική εφημερίδα “Εxpert”.

Η υπουργός και ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας, που επίσης συμμετέχει στο φόρουμ, θα παραστούν και σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται με την υποστήριξη του Προξενείου της Αγίας Πετρούπολης και σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας, με την παρουσία και συμμετοχή εκπροσώπων της κυβέρνησης της Ρωσίας, παραγωγικών φορέων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ΜΜΕ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024